Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

BioSilk

BioSilk Therapy is een Amerikaans bedrijf dat zich al sinds 1986 inzet voor gezonder haar. Het bedrijf, dat opgericht is door de beroemde Farouk Shami, ging aan de slag met zijde, een luxueuze stof vanwege de gladde textuur en schitterende glans. Door de geschiedenis heen heeft de elite zich voortdurend in zijde gekleed en is het één van de meest begeerde stoffen aller tijden geworden.

De kracht van zijde

Zijde, in het Engels ook wel Silk, is één van de sterkste vezels ter wereld. Reden genoeg voor Farouk Shami om te kijken hoe deze zijde-eiwitten op het haar konden worden aangebracht. Ieder zijde-eiwit bevat 17 van de 19 aminozuren die ook in menselijk haar worden aangetroffen. Deze eiwitten gaan pluis en gespleten haarpunten tegen en zorgen voor glanzend haar. Farouk Shami wist dat vrouwen goed verzorgd, gezond én glanzend haar wilde en introduceerde het eerste product: de BioSilk Silk Therapy.

BioSilk Silk Therapy: een primeur in de haarverzorging wereld

De BioSilk Silk Therapy is de bekendste lijn van BioSilk en heeft door de jaren heen talloze schoonheidsprijzen gewonnen. De BioSilk Silk Therapy lijn is een gewichtloze, herstellende behandeling voor alle haartypes. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, haarparfum en leave-in treatment. Allen zijn ze vrij van parabenen, sulfaten én gluten.

BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible

Iedere haarverzorgingslijn begint natuurlijk met een shampoo. De BioSilk Therapy Shampoo Irresistible is een reinigende en verzorgende shampoo en een ware explosie van jasmijn bloemblaadjes en een zoete, honing geur.

De shampoo bevat alle essentiële ingrediënten om vocht in het haar vast te houden én aan te vullen, op een milde manier. De BioSilk Therapy Shampoo Irresistible bevat daarbij botanische extracten en kruiden om het haar te voeden en reinigen, terwijl het haar gezond blijft. De zijdeproteïnen zorgen ook voor een prachtige glans. Was dat dan alles? Nee, de BioSilk Therapy Shampoo Irresistible bevat zelfs een UV filter, voor bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon!

BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible

Wil je zachter haar of minder pluizig haar? Gebruik dan de BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible aanvullend op de BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible. De conditioner voorkomt pluizig haar en gespleten haarpunten en zorgt voor extra glans. De BioSilk Silk Therapy Conditioner versterkt het haar en beschermt wederom tegen de UVA en UVB straling van de zon!

BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible

Wil je je haar nét wat meer verzorging geven? Gebruik dan de BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible, die zowel bij droog haar als vochtig haar kan worden aangebracht. Enkele druppels van deze leave-in treatment zorgen al voor een beschermend laagje op het haar, waardoor het haar glad en beschermt wordt van invloeden van buitenaf. Zo pluist het haar ook minder snel! Daarbij worden zo gespleten haarpunten voorkomen, de leave-in is dus echt een versteviging voor het haar.

BioSilk Silk Therapy Haarparfum Irresistible

De BioSilk Silk Therapy Haarparfum Irresistible is een haarparfum die het haar hydrateert, beschermt en van een heerlijke jasmijn en honing geur voorziet. De haarparfum hoeft simpelweg alleen op het haar gesprayd te worden! Daarnaast zorgt de haarparfum voor meer body en volume in het haar en voorkomt het pluizig haar. De zijdeproteïnen in de haarparfum laten wederom een schitterende glans achter.

BioSilk Duo en Trio kits

Klinken bovenstaande producten als muziek in de oren? BioSilk biedt ook de BioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit aan, met de BioSilk Silk Therapy Irresistible Leave-In Treatment en BioSilk Silk Therapy Irresistible Hair Fragrance in één!

Dat was nog niet alles. De BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit bestaat dan weer uit drie BioSilk producten, namelijk de shampoo, conditioner en leave-in. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

BioSilk producten kopen bij Bono?

Benieuwd naar de werking van zijde op jouw haar? Of ben je dat pluizige haar zat? BioSilk is een geroemd merk om je hier verder mee te helpen. Kies voor de shampoo, conditioner, leave-in of haarparfum of ga voor een BioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit of de BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit. Bekijk ons BioSilk assortiment en bestel je favorieten! Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.