Bono's exclusieve zomerkortingen: tot 20% op allesBekijk de kortingscodes

BioSilk

BioSilk Therapy, opgericht door Farouk Shami in 1986, gebruikt zijde-eiwitten, bekend om hun gladde textuur en glans, in hun haarverzorgingsproducten. Zijde-eiwitten, rijk aan aminozuren, zijn geïntegreerd in de BioSilk Silk Therapy lijn, ontworpen voor een variëteit aan haartypes.

BioSilk haarproducten

BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible
Deze shampoo combineert de aangename geuren van jasmijn en honing en is bedoeld om het haar te reinigen. De formule bevat botanische extracten en kruiden, bedoeld om bij te dragen aan de algehele conditie van het haar, terwijl het ook een UV filter bevat.

BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible
De conditioner van BioSilk, ontworpen om aan te sluiten op hun shampoo, streeft naar zachtheid en minder pluizig haar. Het bevat ook ingrediënten gericht op bescherming tegen UVA en UVB straling.

BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible
Deze leave-in behandeling kan worden toegepast op zowel droog als vochtig haar. Het is ontworpen om een beschermend laagje op het haar te leggen en streeft naar een gladder uiterlijk.

BioSilk Silk Therapy Haarparfum Irresistible
Deze haarparfum, met jasmijn en honing geur, is bedoeld om het haar te hydrateren en een aangename geur te geven. Daarnaast is het gericht op het toevoegen van body en volume.

BioSilk Duo en Trio kits
BioSilk biedt ook kits aan, zoals de BioSilk Silk Therapy Irresistible Duo Ornament Kit en de BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit. Deze kits zijn een combinatie van verschillende producten uit de BioSilk Silk Therapy lijn.

BioSilk producten bij Bono kopen?

Geïnteresseerd in de effecten van zijde-eiwitten op je haar? BioSilk biedt diverse opties aan. Bekijk het BioSilk assortiment op Bono en bestel je favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!