Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Leave-in conditioner

Een leave-in conditioner heeft eigenlijk dezelfde eigenschappen als een conditioner. Het verschil is dat je een conditioner uitspoelt en een leave-in laat je in het haar zitten zodat de werking langer doorgaat. Ook is een leave-in vaak vloeibaarder dan een conditioner. De leave-in is echt een must-have als je dezelfde effecten van een conditioner wilt, maar dan in in minder tijd en handelingen! Perfect voor de morning-rush dames onder ons!

Wat is een leave-in conditioner en hoe gebruik je het?

Een leave-in conditioner is dus een conditioner die je niet uit hoeft te spoelen. Je gebruikt deze vorm van conditioner vaak als laatste stap in je haarroutine. Zie het als een soort van extra oppepper. Vooral beschadigd, droog en pluizig haar hebben baat bij een leave-in conditioner. De leave-in conditioner kun je zowel op droog als op nat haar aanbrengen. Het is een eenvoudige manier om je dagelijkse haarverzorgingsroutine uit te breiden en zo je haar een extra boost te geven.

Wanneer gebruik je een leave-in conditioner?

Soms heeft je haar een periode waarin het extra kwetsbaar is of meer hydratatie nodig heeft. Dan kan een leave-in goed van pas komen. De leave-in zorgt voor de extra hydratatie en vocht die ontbreekt in het haar. Vaak is de winterperiode een tijd waar het haar extra te verduren heeft. Vanwege de kou is niet alleen je huid droger, maar ook je haar. Je haar verliest vocht. Het kan lonen om dit vochttekort te compenseren middels haarproducten die je coupe intensief hydrateren. Zo voorkom je haarbreuk en klitten.

Welke leave-in is geschikt voor je haar?

Waarschijnlijk kun je niet wachten om deze haarbooster te bemachtigen. Om je de zoektocht naar een passende leave-in conditioner te besparen, geven we je hieronder advies per haartype!

Beschadigd haar

Is je haar beschadigd of breekt het makkelijk af? Dan kan de Moroccanoil Hydrating Styling Cream de oplossing zijn voor je. Deze leave-in conditioner bevat arganolie. Ook wel het vloeibare goud van Marokko genoemd. Arganolie staat bekend om haar herstel en bescherm eigenschappen als het om het haar gaat. Pas deze leave-in van Moroccanoil toe en zie binnen no-time je haar transformeren.

Krullend haar

Gezegend met krullen? Maar is het een grote uitdaging om je krullen pluisvrij onder controle te houden? Dan adviseren we de krullen leave-in conditioner Meu Cacho Minha Vida te gebruiken van het vegan en sulfaatvrije merk Lola Cosmetics. Deze leave-in conditioner is speciaal voor krullend haar. Je voedt en hydrateert je krullen op een natuurlijke manier met ingrediënte, zoals zoals cupuaçu-boter en andere plantenextracten.  De haarverzorging van Lola Cosmetics bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen, siliconen of sulfaten.

Droog en pluizig haar

Is je haar droog en lukt het maar niet om je pluizige lokken te temmen? Dan heb je baat bij de leave-in conditioner van OLAPLEX. OLAPLEX No.6 herstelt het haar intensief. Zo verbindt deze leave-in dankzij de gepatenteerde formule van OLAPLEX, zwavelbruggen weer aan elkaar. Je haar is na gebruik 72 uur pluisvrij en wordt intensief gevoed.

Hoe gebruik je een leave-in conditioner?

Je kan het zowel op droog als op nat haar aanbrengen. Schud de leave-in fles voor dat je het gebruikt. Verdeel de leave-in een kleine hoeveelheid over je haar. Focus vooral op de haarpunten. Meestal is dit het deel van het haar die de meeste voeding, verzorging het herstel nodig heeft. Zoals je al weet, uitspoelen is niet nodig. Breng je haar ma gebruik van de leave-in conditioner naar wens in model.

De beste leave-in conditioner bestellen bij Bono?

Wil je ontdekken wat een leave-in conditioner voor je haar kan betekenen? Krullend haar? Droog of beschadigd haar? Voor elke haartype is er een leave-in conditioner die het haar oppept en extra voedt en hydrateert. Ontdek welke leave-in conditioner het best bij je past. Bekijk ons assortiment aan leave-in conditioner en kies wat bij je haar past. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.