NatureWise

NatureWise is een Amerikaans bedrijf dat sinds 2012 hoogwaardige voedingssupplementen produceert. Het bedrijf, gevestigd in Ashland, Oregon, combineert een gezonde levensstijl met schone, natuurlijke ingrediënten en legt een focus op sociale verantwoordelijkheid.

Welke producten heeft NatureWise?

NatureWise heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen. Wij lichten er graag er paar toe.

Collageenpeptiden

De NatureWise Collageenpeptiden zit collageen in van zowel type I als type III. 

Vitamine D3

De NatureWise Vitamine D3 is bedoeld als aanvulling, vooral in periodes met weinig zonlicht. 

Omega-3 visolie

Waar zit Omega 3 in? Omega 3 is te vinden in (vette) vis en plantaardige oliën als lijnzaadolie, koolzaadolie, sojaolie, chiazaad en lijnzaad. Visolie zelf bestaat namelijk uit twee omega 3-vetzuren, namelijk eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Naast deze omega 3-vetzuren zit in de NatureWise Omega 3 visolie ook vitamine E uit zonnebloemolie. De NatureWise Omega 3 visolie is afkomstig van wildgevangen vis uit Alaska's Beringzee, verwerkt op dezelfde dag dat de vis wordt gevangen! De visolie is volledig natuurlijk en bevat geen melk, eieren, schaaldieren, noten, pinda’s, tarwe of gluten.

Magnesium

NatureWise biedt magnesium poeder, maar ook magnesium softgels aan. Magnesium speelt een rol in verschillende lichaamsprocessen. 

Zijn de producten van NatureWise veilig?

NatureWise producten zijn onafhankelijk getest in ISO 17025 laboratoria en de productiefaciliteiten zijn cGMP-gecertificeerd, wat de veiligheid en kwaliteit van de producten garandeert.

NatureWise producten kopen bij Bono?

Ben je op zoek naar supplementen van NatureWise? Bezoek Bono voor een breed assortiment van deze producten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!