Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

NatureWise

NatureWise is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in Ashland, Oregon in 2012. Het bedrijf behoort vandaag de dag tot een van de snelstgroeiende supplementen bedrijven in de Verenigde Staten. NatureWise staat voor een gezonde levensstijl gecombineerd met schone, natuurlijke ingrediënten. Zo maakt NatureWise gebruik van gecertificeerde biologische en duurzame bronnen en ook staat sociale verantwoordelijkheid voorop.

Welke producten heeft NatureWise?

NatureWise heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen. Wij lichten er graag er paar toe.

Collageenpeptiden

Wist je dat het iedereen die boven de 25 jaar is, wordt aangeraden om collageen bij te slikken? Dit heeft te maken met het feit dat het menselijk lichaam steeds minder goed collageen aanmaakt. Na je 50e levensjaar maakt het lichaam zelfs helemaal geen collageen meer aan. Maar waarvoor zou je dan collageen moeten nemen? Collageen is een belangrijk onderdeel van de huid, botten, bloedvaten, kraakbeen, haar, nagels, gewrichten en pezen. Door het lichaam dus een handje te helpen, behoud je gezond haar en een gezonde, jonge huid met minder zichtbare rimpels en cellulitis. In de NatureWise Collageenpeptiden zit collageen van zowel type I als type III, zodat het de algehele gezondheid ook bevordert.

Vitamine D3

Aangezien er vele vitaminen bestaan, rijst misschien de vraag: Wat is vitamine D3?
Vitamine D zit in cellen in het hele lichaam en is nodig voor de opname van calcium en fosfor om sterke botten, tanden, het immuunsysteem en de spieren in stand te houden. Vitamine D wordt normaal gesproken aangemaakt door blootstelling aan de ultraviolette stralen van de zon. Maar, in periodes dat er weinig zonlicht is of je er weinig mee in aanraking komt, is supplementatie nodig om aan de dagelijkse behoefte te voldoen. Zo zijn er studies gedaan, van onder andere de Mayo Clinic, waaruit bleek dat 25% tot wel 50% van de bevolking een vitamine D tekort heeft. Met één potje NatureWise Vitamine D3 kun je wel 360 dagen vooruit!

Omega-3 visolie

Waar zit Omega 3 in? Omega 3 is te vinden in (vette) vis en plantaardige oliën als lijnzaadolie, koolzaadolie, sojaolie, chiazaad en lijnzaad. Visolie zelf bestaat namelijk uit twee omega 3-vetzuren, namelijk eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Naast deze omega 3-vetzuren zit in de NatureWise Omega 3 visolie ook vitamine E uit zonnebloemolie, werkzaam als een krachtige antioxidant. Onderzoek wijst aan dat omega 3-vetzuren helpen om het triglyceriden niveau en de bloeddruk te verlagen. Ook wordt de gezondheid van het hart en de bloedsomloop ondersteunt. De NatureWise Omega 3 visolie is afkomstig van wildgevangen vis uit Alaska's Beringzee, verwerkt op dezelfde dag dat de vis wordt gevangen! De visolie is volledig natuurlijk en bevat geen melk, eieren, schaaldieren, noten, pinda’s, tarwe of gluten.

Magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal voor de energieproductie in iedere cel van het menselijk lichaam. Zo belangrijk dat magnesium betrokken is bij wel meer dan 600 cellulaire reacties en 300 enzymatische processen in het lichaam! Wel 68% van de Amerikaanse volwassenen voldoet niet aan dit natuurlijke mineraal. Maar waar is magnesium goed voor? Magnesium helpt bij de energieproductie, zenuwfunctie, slaap, spijsvertering en angstklachten. Ook voor de botten is magnesium belangrijk, zo zorgt het voor gezonde botten, een betere botdichtheid en heeft magnesium een positief effect op spierkrampen, spasmen en algehele vermoeidheid. NatureWise biedt magnesium poeder, maar ook magnesium softgels aan. 

Zijn de producten van NatureWise veilig?

Dan vraag je je misschien af, zijn de producten van NatureWise wel veilig en van hoge kwaliteit? Alle producten van NatureWise zijn onafhankelijk getest door gespecialiseerde ISO 17025 derde laboratoria, iets wat niet verplicht is door de U.S. Food and Drug Administration (FDA), maar wat NatureWise zélf belangrijk vond. Daarnaast zijn de productiefaciliteiten van NatureWise cGMP-gecertificeerd, waardoor iedere stap van het productieproces is gecontroleerd en veilig is bevonden.

NatureWise producten kopen bij Bono.nl?

Op zoek naar veilige en natuurlijke supplementen? Met NatureWise weet je dat dit gegarandeerd van de hoogste kwaliteit is. Bekijk ons assortiment NatureWise en kies de supplementen die je wilt. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!