15% korting op OASE met code 'OASE15'15% korting op OASE

Producten

OASE

OASE een beauty merk dat staat voor luxe, kwaliteit en doeltreffendheid. OASE biedt aan de vrouw van tegenwoordig precies dat wat ze nodig heeft voor haar, huid en lichaam. OASE staat voor rust, zelfverwennerij en het beste uit jezelf halen met mooie beauty producten van hoge en duurzame kwaliteit.

OASE Hair Vitamins de beste haarvitamines voor gezond haar

OASE Hair Vitamins zijn revolutionaire, vegan Soft Gums™ met een natuurlijke zwarte bessensmaak. De gummies dragen bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl ze het risico op haarbreuk verkleinen.

OASE Hair Vitamins

Haarvitamines zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Helaas halen we met het voedingspatroon die we hanteren niet altijd genoeg voedingsstoffen binnen. Voor sterker haar en om haarstimulering te bevorderen kan een haarvitamine complex daarom een fijne ondersteuning zijn. Vanuit dit idee is OASE Hair Vitamins geboren. Een Zwitserse haarvitamine formule bestaande uit 17 zorgvuldige geselecteerde ingrediënten die je haar gezonder en sterker maken.

De Hair Vitamins in de vorm van gummies zijn volledig vegan en halal. Een dagelijkse dosis bevat slechts 2,82 gram suiker: het equivalent van een hap van een banaan. OASE gummies zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en uiteraard vrij van GMO’s. Verzorg je haar ook van binnenuit met de heerlijke zwarte bessensmaak gummies van OASE. 

OASE Gua Sha en Rozenkwarts Facial Roller set

OASE Facial Set (Gua Sha Steen & Rozenkwarts Roller) + Gratis tasje

We kunnen er niet meer omheen dat beauty tools steeds hipper worden in de beauty wereld. Als je de positieve werkingen op je huid eenmaal weet, kun je ook niet meer zonder. Deze kleine items doen grote wonderen voor je huid. Denk aan het stimuleren van je bloedcirculatie (waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd), rimpels gladstrijken, poriën verkleinen en ontstekingen voorkomen. Deze uit de traditionele Chinese geneeskunde afkomstige tools gecombineerd met bijvoorbeeld een vitamine C serum, laten je huid stralen als nooit tevoren.

OASE haarverzorging

Momenteel is OASE bezig met onderzoek en de formulering van nieuwe haarverzorging producten. Een probleem waar veel dames mee kampen is gebrek aan volume in hun coupe. Dit horen we van veel klanten. Daarom heeft OASE in samenwerking met laboratoria die gespecialiseerd zijn in haarverzorging die haargroei stimuleert, een veelbelovende formule uitgebracht. De producten worden nu nog geproduceerd. We verwachten binnenkort de eerste lading binnen te krijgen. Maar we houden je uiteraard goed op de hoogte.

OASE Hair Vitamins, Gua Sha, Rozenkwarts Facial Roller of haarverzorging kopen bij Bono?

Wil je je jezelf verrijken met de fijne beauty producten van OASE? Beauty producten die één voor één zorgvuldig geformuleerd zijn, zodat OASE kan rekenen op een tevreden klant. Ga jij ook voor de gezichtsontspanning terwijl je je huid een verjongende plezier doet? Geef je je haar ook een boost door de beste en heerlijke haarvitamine gummies van OASE in te nemen? En binnenkort kun je het haar niet alleen van binnen een boost geven, maar ook van buiten met de aankomende OASE haarverzorging. Bestel je favoriete OASE beauty product bij ons. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.