Wax

Haarwax is een stylingproduct met veel mogelijkheden. Naast het hudrateren van je haar, vkan wax het volume, de glans, de structuur en de textuur verbeteren. 

Wat is het verschil tussen gel en wax?

Voor degenen die dat niet weten: gel verschilt van wax doordat het gemaakt is van water vermengd met alcohol en andere ingrediënten. Hierdoor krijg je een wet-look wanneer je het aanbrengt. Wax daarentegen is een natuurlijk product dat zeer plooibaar is en niet opdroogt zoals gel. Het geeft je daarom een vettere, maar warmere, matte finish geeft.

Hoe gebruik je haarwax?

Hier zijn de vijf stappen om je haar te stylen met wax.

  1. Begin met een kleine hoeveelheid wax op je vinger. Afhankelijk van de hoeveelheid haar die je hebt, schep je een hoeveelheid ter grootte van een erwt. Anders kan te veel haarwax je een vettige look bezorgen.
  2. Wax is een hard product, dus je moet het eerst opwarmen. Verdeel de wax over je handpalmen en wrijf ze tegen elkaar totdat de wax volledig gesmolten is.
  3. Breng de wax aan op je haar. Begin aan de achterkant van je hoofd en borstel langzaam naar het oppervlak van je haar aan de voorkant. Door een dun laagje aan de bovenkant aan te brengen, voorkom je dat het op één plek gaat klitten. Zorg er ook voor dat je je handen sluit als je de uiteinden van je haar bereikt, zodat ook de punten wat product krijgen.
  4. Begin met het stylen van je haar. We raden een sluike achterkant, zijscheiding of een gelijkaardige look aan, maar begin het kapsel dat je wenst te vormen. Als je denkt dat je meer wax nodig hebt, breng dan geleidelijk extra hoeveelheden aan.
  5. Fixeer verdwaalde haren, creëer meer volume, en maak het kapsel af. De laatste stap is om de laatste hand te leggen aan je look.

Welke haarwax het best? 

Wij en onze klanten zijn helemaal fan van de haarwax Original Styling Meraki van het merk BluMaan. Wanneer je deze haarwax gebruikt als een pre- en post styler kun je je haarstijl meer dan 10 uur lang behouden. De natuurlijke afwerking maakt dit product uiterst veelzijdig. Maak je klaar om volume te bereiken als nooit tevoren! Alle producten van BluMaan worden in de VS gemaakt met ingrediënten die je haar voeden en veilig zijn voor dagelijks gebruik. 

Haarwax bij Bono kopen?

Wil jij meer volume bereiken in je coupe met een natuurlijk finishing touch? Dan is haarwax het ideale styling product voor jou. Koop je favoriete haarwax bij Bono en geniet van een onvergetelijke look. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!