Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

VETA

VETA is een Amerikaans bedrijf dat zich inzet voor klinische huid- en haarverzorging. Het bedrijf richt zich op geavanceerde haarproducten die vroegtijdig haarverlies tegengaan en haargroei stimuleren. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is de dat de ingrediënten onderbouwd worden door de wetenschap en dat de producten prettig in gebruik zijn. Het resultaat is een lijn van gebruiksvriendelijke haarverzorgingsproducten met premium ingrediënten waarvan is bewezen dat ze een positieve invloed hebben op de haargroei.

Vrij van schadelijke ingrediënten

Alle producten van VETA zijn vrij van sulfaten, parabenen, ftalaten, siliconen en propyleen glycol. Hierdoor is VETA geschikt voor dagelijks gebruik en zal het geen schade aanrichten aan het haar of het haar droog maken. De producten van VETA voelen als luxe aan in gebruik en ruiken lekker. Verreweg de meeste klanten zijn zeer te spreken over het gebruik en de geur.

VETA Shampoo tegen haaruitval

De VETA Shampoo tegen haaruitval is een haargroei stimulerende shampoo voor mannen én vrouwen die last hebben van beginnend haarverlies. De shampoo is ontwikkeld om haarverlies te bestrijden dat veroorzaakt wordt door stress, alopecia androgenetica (erfelijke haaruitval) en schommelingen in de hormoonhuishouding. De bijbehorende VETA Conditioner heeft een soortgelijk effect, maar heeft ook als doel om te verzachten. Denk hierbij aan het voeden en hydrateren van het haar, om het niet te laten uitdrogen.

VETA Lotions tegen haaruitval

VETA biedt een VETA lotion voor vrouwen en een VETA lotion voor mannen aan. Het grootste verschil tussen deze lotions is dat de lotion voor mannen zich meer richt op erfelijke haaruitval en de lotion voor vrouwen meer op haarverlies door schommelingen in de hormoonhuishouding. Daarnaast is er rekening gehouden met de geur, om het voor zowel man als vrouw zo aangenaam mogelijk te maken in gebruik. Beide lotions richten zich op de eerste tekenen van haaruitval en zijn speciaal ontwikkeld om dunner wordend haar aan te pakken. De krachtige actieve en voedende ingrediënten maken de hoofdhuid gezonder en versterken het haar.

VETA Wimper- en wenkbrauwserum

Het VETA wimper- en wenkbrauwserum voedt en herstelt de wimpers én de wenkbrauwen. Het feit dat het product zowel voor de wenkbrauwen als de wimpers kan worden gebruikt, maakt dit serum uniek. Het serum maakt wimpers en wenkbrauwen sterker en door de voedende ingrediënten worden langere en vollere wimpers gecreëerd. De serum heeft wel 25 actieve ingrediënten om de haargroei te stimuleren!

VETA Travelset

Geen zin in grote verpakkingen op vakantie? Gebruik de VETA shampoo + conditioner travelset van ieder 100 ml om gemakkelijk mee te nemen op reis. De shampoo en conditioner zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

VETA producten kopen bij Bono.nl?

Last van vroegtijdig haarverlies en overtuigd van de hoogwaardige producten van VETA? Je bent zeker niet de enige. Bekijk ons VETA assortiment en bestel jouw favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!