Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Chlorella

Chlorella poeder of tabletten. Het is dé superfood waar veel gezonde foodies het over hebben. Dit is niet gek aangezien de werking van chlorella zeer gunstige effecten heeft op je gezondheid en vitaliteit. Het is dé alg die je gezondheid daadwerkelijk naar een ander level tilt. Van een betere immuunfunctie tot een jongere huid.

Wat is chlorella?

Chlorella klinkt misschien als een kruising tussen een zwembadreiniger en een bepaald muziekfestival. Het is eigenlijk een geweldige superfood dat een aantal vrij krachtige gezondheidsvoordelen heeft.

Net als zijn neefje spirulina, is chlorella een nutriëntrijke zoetwater alg, meestal verkrijgbaar als donkergroen poeder of tablet. Het zit vol met proteïne, vezels, gezonde vetten en antioxidanten - en het is erg in trek als supplement.

Chlorella poeder of tabletten?

Chlorella kun je kopen in poedervorm of tabletten. Maar wat is het verschil precies? We leggen het je graag uit. Leid je een druk leven en ben je non-stop on the go dan passen tabletten beter bij je levenstijl. Eet jij graag, salades, yoghurt, havermoutpap of zelfs pannenkoeken? Dan is chlorella in poedervorm ideaal voor je. Je kunt chlorella poeder in elk beslag die je maar wilt, verwerken. Zo maak je van elke maaltijd een maaltijd met mega veel voedingsstoffen. En een maaltijd die bijdraagt aan het verjagen van gifstoffen uit je lichaam, wat wil je nog meer? 

Chlorella poeder werking

We sommen hier voor je op waarom chlorella een must is voor een ieder die gezond en vitaal wil leven!

  • Een handige manier om toch je dagelijkse portie ‘groenten’ binnen te krijgen.
  • Chlorella bevat onder andere vitamine C en E, zink, ijzer en andere mineralen.
  • Chlorella is rijk aan eiwitten antioxidanten, chlorofyl en eiwitten.
  • Chlorella bestaat voor 50-60% uit eiwit. Bovendien is het een complete eiwitbron, wat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat.
  • Bevat 500% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid zink en voor ijzer is dit 700%.
  • Verwijdert zware metalen en andere schadelijke verbindingen uit het lichaam.
  • Chlorella blijkt de immuunrespons te versterken.
  • Vertraagt veroudering.
  • Regenereert de cellen.
  • Chlorella doet de bloeddruk en de slechte cholesterol dalen.

Er is wel een voorbehoud voor het gebruik van chlorella bij bepaalde aandoeningen. Heb je een auto-immuunziekte, jicht of nierstenen of gebruik je medicijnen die je immuunsysteem onderdrukken? Raadpleeg dan eerst een arts voordat je chlorella gebruikt. Soms verergeren symptomen doordat je immuunsysteem van chlorella nog actiever wordt of doordat de werking van je medicijnen wordt onderdrukt.

Welke chlorella kopen?

Bij ons kun je chlorella in poeder- of tablettenvorm kopen van het merk NOW Foods dat bekend staat om haar hoogwaardige en uitgebreide supplementen producten. Bij Bono kun je de volgende chlorella varianten kopen.

NOW Organische Chlorella 500mg - 200 tabletten

NOW Organische Chlorella 500mg tabletten bestaan uit chlorella. De groene eencellige microalg met natuurlijk voorkomend chlorofyl, plus bètacaroteen, gemengde carotenoïden, vitamine C, ijzer en eiwit. De celwand in deze hoogwaardige chlorella is mechanisch afgebroken om de verteerbaarheid te bevorderen. We raden aan dagelijks 6 tabletten te nemen.

NOW Organische Chlorella Poeder 

NOW Organische Chlorella poeder is een supplement van natuurlijke rijkdom aan eiwitten, chlorofyl, vitamines en mineralen, vooral vitamine D, B12 en A (in de vorm van bètacaroteen) zink, ijzer en jodium, en chlorella groeifactor.  Neem dagelijks 1 theelepel, gemengd in water, fruit- of groentesap.

NOW Organische Chlorella 1000mg

NOW Organische Chlorella tabletten (1000mg) is een algenpreparaat op basis van Chlorella met een gebroken celwand. Dit zorgt voor een betere opname in je lichaam. Chlorella bevat van nature chlorofyl en gemengde carotenoïden. Chlorella ondersteunt het immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Chlorella is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. NOW staat al meer dan 45 jaar voor voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit tegen redelijke en betaalbare prijzen voor iedereen.

De beste chlorella kopen bij Bono.nl?

Klaar om de voordelen van 100% Organische Chlorella te ervaren en je lichaam die boost te geven waar het om vraagt? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog chlorella bij Bono.nl. Bij ons koop je betrouwbare en gecertificeerde chlorella zodat je verzekert bent van een optimale werking! Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.