Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Haargroei lotion

Een haargroei lotion bevat verschillende haargroei stimulerende ingrediënten die ervoor zorgen dat je haar langer in de groeifase blijven. Dit betekent dat je haar langer doorgroeit en minder snel uitvalt. Hierdoor groeien er meer haren tegelijkertijd!

Haargroei lotion behandeling tegen haaruitval

Een haargroeistimulerende lotion is een gerichte behandeling tegen (erfelijke) haaruitval, direct op de hoofdhuid (plaatselijk). Na het aanbrengen laat je de lotion geruime tijd in de hoofdhuid intrekken. De actieve, haargroeistimulerende ingrediënten kunnen op deze manier optimaal hun werk doen. Dit maakt een lotion tot een zeer gerichte en effectieve behandeling.

Welke haargroei lotion het best om haargroei te stimuleren?

We kunnen ons voorstellen dat het heel moeilijk kan zijn om een haarlotion uit te kiezen gezien het ruime aanbod. We zetten de opties graag voor je op een rij, zodat ook jij de juiste keuze kan maken.

Haargroei lotion om haargroei te stimuleren

Haarlotion met Minoxidil

Minoxidil werd in eerste instantie ontwikkeld als geneesmiddel tegen een te hoge bloeddruk in de vorm van capsules. Gebruikers die deze capsules innamen, kwamen er al snel achter dat hun haargroei verbeterde. Niet veel later werd er een wetenschappelijk onderzoek opgezet om te onderzoeken of Minoxidil daadwerkelijk invloed had op de haargroei. Het duurde niet lang voordat Minoxodil geregistreerd werd als geneesmiddel. In tegenstelling tot Nanoxidil is Minoxidil alleen op recept te verkrijgen.

Haarlotion met Nanoxodil

Nanoxidil is een haargroei stimulerend ingrediënt. Er is geen recept nodig om Nanoxidil aan te schaffen in Nederland. Dat komt omdat dit ingrediënt niet wordt gezien als een geneesmiddel maar als een cosmetisch ingrediënt.

Nanoxidil werd ontworpen door DS Laboratories, een marktleider op het gebied van producten tegen haaruitval. Zij hebben het ingrediënt verwerkt in hun wereldberoemde lotion tegen haaruitval: de Spectral DNC-N. Dit is tevens al jarenlang het bestverkochte product tegen haarverlies op onze website.

Er is een studie uitgevoerd met meer dan 250 mensen gedurende 1 jaar. Daaruit kwamen de volgende resultaten naar voren:

  • 93% merkte afname van het haarverlies
  • 83% merkte hergroei van het haar (gemeten aan de hand van de hoeveelheid haren per cm2)
  • 80% zag aanzienlijke verbetering (volgens medische evaluatie)

Lees het blogartikel over het verschil tussen Minoxidil en Nanoxidi voor meer informatie over het verschil tussen deze twee ingrediënten. 

Welke haarlotions kopen?

Er zijn veel verschillende haargroei stimulerende lotions op de markt. Sommige vallen onder de geneesmiddelenwet, en sommige onder 'cosmetica'. Wanneer een product onder de geneesmiddelenwet valt, dan is er een grotere kans op bijwerkingen, dus kijk goed voordat je aan de slag gaat.

Spectral DNC -N met 5% nanoxidil

Als je op zoek bent naar een lotion om vroegtijdig haarverlies tegen te gaan, dan raadt Bono je aan om de Spectral DNC -N met 5% nanoxidil te gebruiken. Het ingrediënt nanoxidil heeft een klinisch bewezen werking en een laag moleculair gewicht waardoor het beter wordt opgenomen in de hoofdhuid dan vele andere haargroei stimulerende lotions.

FOLIGAIN Lotion tegen Haaruitval

Een haargroeistimulerende lotion om haaruitval te bestrijden en te voorkomen. De FOLIGAIN Lotion tegen Haaruitval bevat 10% Trioxidil en DHT blokkerende ingrediënten om vroegtijdig haarverlies effectief te bestrijden en de gezondheid van de hoofdhuid te stimuleren.

Linn Pharma Minoxidil 5%

Een geneesmiddel met 5% minoxidil ter behandeling van haaruitval volgens het mannelijke patroon (alopecia androgenetica).

Natucain Hair Activator

Ga je liever voor een natuurlijk middel? Dan is Natucain Activator perfect voor jou. Natucain Hair Activator is het eerste haargroeimiddel ter wereld dat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat en gebruik maakt van een unieke stamceltechnologie. Natucain combineert de kracht van de natuur en de wetenschap om haarverlies tegen te gaan en de bestaande haargroei te stimuleren.

De beste haargroei lotion kopen bij Bono.nl?

Heb je last van haaruitval en wil je je haargroei optimaal stimuleren, dan kan een haarlotion voor jou een goede keuze zijn. Bekijk ons assortiment aan haarlotions en kies de haarlotion die het best bij je wensen past. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.