Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Lindens

Lindens Health + Nutrition is de beste keuze voor hoogwaardige gezondheidssupplementen. Lindens is gespecialiseerd in een reeks vitamines, mineralen en supplementen die voldoen aan alle behoeften voor de gezondheid van mannen en vrouwen.

Het brede assortiment van Lindens

Lindens heeft een fabriek in Europa en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen om te voldoen aan de Europese regelgeving. Alle voedingssupplementen in het assortiment van Lindens worden uitvoerig getest en zijn 100% veilig in gebruik. Lindens is al jaren de specialist op het gebied van ontwikkeling, testen en produceren van voedingssupplementen van de beste kwaliteit.

Lindens toonaangevende fabrikant

Als toonaangevende fabrikant van voedingssupplementen houdt Lindens zich aan de hoogste normen. Lindens is erg trots op zowel de ISO 9001-certificering als een 5-sterrenclassificatie voor voedselhygiëne, waar iedereen in het Lindens-bedrijf consequent en ijverig naar werkt.

Top 5 Lindens bestsellers bij Bono

Lindens Lavendel Etherische Olie 80 mg (60 capsules)

1. Lindens Lavendel Etherische Olie 80 mg (60 capsules)
Dit zijn capsules die lavendel bevatten. Het ISO 9001 gecertificeerde lavendel is bruikbaar tegen angst en depressie en bij pijn na een operatie. Ook kan lavendel helpen bij het verminderen van menstruatieklachten. Wordt geleverd in een handige zachte capsule.

Lindens Rode Klaver 1000 mg (90 tabletten)

2. Lindens Rode Klaver 1000 mg (90 tabletten)
Dit supplement is erg populair onder vrouwen tijdens en na hun menopauze. Rode Klaver (trifolium pratense) is een veel voorkomende wilde plant die van nature voorkomt in Eurazië, vaak bekend om zijn bloesem en gewaardeerd voor gebruik bij het maken van thee.

Lindens Serrapeptase 80.000 IE (90 tabletten)

3. Lindens Serrapeptase 80.000 IE (90 tabletten)
Lindens Serrapeptase 80000IU-tabletten, geïsoleerd van bacteriën in plaats van zijderupsen, zijn enorm krachtig en bieden een biologische activiteit van 80000 IE in een gecoate tablet. Door deze coating gaat het enzym veilig door de maag gaan en in de darmen worden opgenomen.

Lindens Geurloze Super Knoflook 6000 mg (120 capsules)

4. Lindens Geurloze Super Knoflook 6000 mg (120 capsules)
Allicine is het gewilde bestanddeel in dit supplement. De hoeveelheid komt overeen met een teentje knoflook van ca. 6 gr. Knoflook heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zoals het boosten van het immuunsysteem, het reguleren van een gezond cholesterolniveau, het verlagen van de bloeddruk en is goed voor de huid en tegen muggenbulten. 

Lindens Oregano Olie 25 mg (100 capsules)

5. Lindens Oregano Olie 25 mg (100 capsules)
Dit supplement is een populair keukenkruid, etherische olie van oregano wordt gewonnen uit de bladeren van de plant Oregano. Het is goed voor de luchtwegen en ondersteunt de spijsvertering en darmflora.

Lindens kopen bij Bono

Bono is de trots om zich de officiële distributeur van Lindens te noemen voor de Benelux. Wij garanderen de kwaliteit van Lindens en zorgen voor een super snelle levering van jouw favoriete Lindens supplementen. Benieuwd naar de vele voordelen van Lindens? Bekijk dan ons assortiment en bestel je favoriet. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!