Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Lindens

Lindens Health + Nutrition is de beste keuze voor hoogwaardige gezondheidssupplementen. Lindens is gespecialiseerd in een reeks vitamines, mineralen en supplementen die voldoen aan alle behoeften voor de gezondheid van mannen en vrouwen.

Lindens heeft een fabriek in Europa en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen om te voldoen aan de Europese regelgeving. Alle voedingssupplementen in het assortiment van Lindens worden uitvoerig getest en zijn 100% veilig in gebruik. Lindens is al jaren de specialist op het gebied van ontwikkeling, testen en produceren van voedingssupplementen van de beste kwaliteit.

Als toonaangevende fabrikant van voedingssupplementen houdt Lindens zich aan de hoogste normen. Lindens is erg trots op zowel de ISO 9001-certificering als een 5-sterrenclassificatie voor voedselhygiëne, waar iedereen in het Lindens-bedrijf consequent en ijverig naar werkt.

Bono is de trots om zich de officiële distributeur van Lindens te noemen voor de Benelux. Wij garanderen de kwaliteit van Lindens en zorgen voor een super snelle levering van jouw favoriete Lindens supplementen. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.