Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Lindens

Lindens Health + Nutrition is de beste keuze voor hoogwaardige gezondheidssupplementen. Lindens is gespecialiseerd in een reeks vitamines, mineralen en supplementen die voldoen aan alle behoeften voor de gezondheid van mannen en vrouwen.

Het brede assortiment van Lindens

Met een fabriek in Europa voldoet Lindens aan de Europese regelgeving voor hoge kwaliteitseisen. Alle voedingssupplementen van Lindens zijn uitvoerig getest en 100% veilig in gebruik. Lindens is gespecialiseerd in de ontwikkeling, het testen en het produceren van voedingssupplementen.

Lindens toonaangevende fabrikant

Lindens, een toonaangevende fabrikant in de supplementenindustrie, houdt zich aan de hoogste normen en is trots op de ISO 9001-certificering en een 5-sterrenclassificatie voor voedselhygiëne.

Top 5 Lindens bestsellers bij Bono

Lindens Lavendel Etherische Olie 80 mg (60 capsules)

1. Lindens Lavendel Etherische Olie 80 mg (60 capsules)
Dit zijn capsules die lavendel bevatten. Wordt geleverd in een handige zachte capsule.

Lindens Rode Klaver 1000 mg (90 tabletten)

2. Lindens Rode Klaver 1000 mg (90 tabletten)
Dit supplement bevat Rode Klaver (trifolium pratense), een veel voorkomende wilde plant die van nature voorkomt in Eurazië, vaak bekend om zijn bloesem en gewaardeerd voor gebruik bij het maken van thee.

Lindens Serrapeptase 80.000 IE (90 tabletten)

3. Lindens Serrapeptase 80.000 IE (90 tabletten)
Lindens Serrapeptase 80000IU-tabletten, bevat serrapeptase geïsoleerd van bacteriën.

Lindens Geurloze Super Knoflook 6000 mg (120 capsules)

4. Lindens Geurloze Super Knoflook 6000 mg (120 capsules)
Allicine is het gewilde bestanddeel in dit supplement. De hoeveelheid komt overeen met een teentje knoflook van ca. 6 gr. 

Lindens Oregano Olie 25 mg (100 capsules)

5. Lindens Oregano Olie 25 mg (100 capsules)
Dit supplement is een populair keukenkruid, etherische olie van oregano wordt gewonnen uit de bladeren van de plant Oregano. 

Lindens kopen bij Bono

Bono is de trots om zich de officiële distributeur van Lindens te noemen voor de Benelux. Wij garanderen de kwaliteit van Lindens en zorgen voor een super snelle levering van jouw favoriete Lindens supplementen. Bekijk dan ons assortiment en bestel je favoriet. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!