Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Watermans

Watermans is een in 2014 opgericht bedrijf door het getrouwde stel Matt en Gail Waterman. Waar het bedrijf eerst opereerde vanuit de zolderkamer, is het nu uitgegroeid tot een begrip in de haar- en schoonheidsindustrie, en wordt het geëxporteerd naar landen over de hele wereld. De Watermans Grow Me Shampoo is tevens de meest gezochte en best verkochte shampoo op Amazon in 2019 en is daar meer dan een miljoen keer verkocht.

Watermans Grow Me Shampoo: meest gezochte shampoo

Britse media als de Daily Mail, The Sun, LADbible en The Yorkshire Post hebben allen bericht over de positieve ervaringen met deze shampoo. Dit is dan ook de bekendste en meest gezochte shampoo van Watermans en is meer dan een miljoen keer gekocht door mensen met haarproblemen.

De vegan Watermans Grow Me Haargroei Stimulerende Shampoo zorgt voor langer, dikker, sterker en mooier haar. Dit doet het door middel van haargroeistimulerende ingrediënten als biotine, cafeïne, arganolie, rozemarijnextract, gehydrolyseerd lupine-eiwit. Ook bevat de shampoo vitaminen zoals vitamine B7, B3, B6, C en E waarvan bekend is dat ze een gunstig en beschermend effect hebben op de hoofdhuid en op de haargroei. Daarnaast bevat de shampoo ook natuurlijke DHT blokkerende ingrediënten om vroegtijdig haarverlies te bestrijden.

Watermans Condition Me Haargroei Stimulerende Conditioner

Heb je net dat ene stukje meer verzorging nodig? Gebruik dan de bijbehorende conditioner voor het bevorderen van haargroei én verzachten van het haar. De Watermans Condition Me Haargroei Stimulerende Conditioner is een geweldige oplossing voor beschadigd haar door warmtestyling producten of haarverf aangezien de conditioner repareert en beschermt. Ook zorgt de conditioner voor glans.

Watermans GrowPro Hair Vitamins

Watermans verkoopt niet alleen haarproducten maar ook haarvitamines. De Watermans GrowPro Hair Vitamins bevatten alle ingrediënten om de haargroei te stimuleren: biotine, calcium, silica, saw palmetto, ijzer, marine collageen, rhodiola rosea-extract, MSM, Ashwagandha en vitamine D3. Deze capsules zijn alleen niet veganistisch of vegetarisch aangezien er collageen van vis in zit.

Watermans producten kopen bij Bono.nl?

Overtuigd van het geliefde merk Watermans? Bekijk wat de producten voor jou kunnen betekenen. Voor een relatief lage prijs, vergeleken met andere merken, is het al van jou. Werp een blik op ons Watermans assortiment en bestel jouw favorieten. Voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!