Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Absonutrix

Absonutrix is een leverancier van gezondheids- en voedingssupplementen voor zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf komt uit de Verenigde Staten en heeft een hoofdkantoor in North Carolina. Het viel Absonutrix op dat er een grote leegte op de markt voor voedings- en gezondheidsproducten was. Hierdoor begon het bedrijf hier zelf maar mee. Ieder Absonutrix product wordt volledig gemaakt in de Verenigde Staten en moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Absonutrix vervaardigd de beste ingrediënten, waarbij ze nooit gebruikmaken van inferieure, goedkope of tweederangs leveranciers.

Absonutrix Capsules

De Absonutrix capsules zijn ontwikkeld als een voedingssupplement met diverse voedingsstoffen, aminozuren en mineralen. Ze bevatten ingrediënten als foliumzuur, biotine, Saw Palmetto (Zaagbladpalm) en zink.

Gebruik van Absonutrix capsules 

Het wordt aanbevolen om dagelijks 1 tot 2 capsules bij de maaltijd in te nemen. De duur van het gebruik en de resultaten kunnen variëren, afhankelijk van individuele omstandigheden en leeftijd.

Absonutrix producten kopen bij Bono?

Geïnteresseerd in de producten van Absonutrix? Bekijk ons assortiment van Absonutrix producten, inclusief de capsules. Bestel voor 23:59 en ontvang uw bestelling de volgende dag.