Absonutrix

Absonutrix is een leverancier van gezondheids- en voedingssupplementen voor zowel mannen als vrouwen. Het bedrijf komt uit de Verenigde Staten en heeft een hoofdkantoor in North Carolina. Het viel Absonutrix op dat er een grote leegte op de markt voor voedings- en gezondheidsproducten was. Hierdoor begon het bedrijf hier zelf maar mee. Ieder Absonutrix product wordt volledig gemaakt in de Verenigde Staten en moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Absonutrix vervaardigd de beste ingrediënten, waarbij ze nooit gebruikmaken van inferieure, goedkope of tweederangs leveranciers.

Absonutrix Capsules tegen grijs haar

Last van grijze haar? Verschillende onderzoeken tonen aan dat dit komt aan een tekort aan katalase. Ons haar wordt namelijk bepaald door het pigment melanine, in het midden van de haarschacht. De mate van kleuring (blond, bruin, zwart) wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment granules.

Naarmate we ouder worden, sterven de pigmentcellen in onze haarzakjes langzaam af. Wanneer er minder pigmentcellen zijn, neemt de melanine ook af. Dit resulteert in een grijze, zilveren of witte kleur van het haar aan het begin van het haar. Dit proces blijft zich voordoen totdat alle haren volledig grijs of zelfs wit zijn.

Terug naar je vroegere haarkleur

Met behulp van de Absonutrix Capsules tegen grijs haar wordt het melanine pigment verhoogd. Op deze manier wordt het tekort opgeheven en wordt grijs, zilver of wit haar voorkomen. Daarnaast helpen de capsules ook om slapende of haast dode pigmentcellen te reactiveren. Hierdoor zal grijs haar steeds meer verdwijnen en wordt de oorspronkelijke haarkleur weer zichtbaar. Ook bevat dit product essentiële voedingsstoffen, aminozuren en mineralen om de kwaliteit en haargroei te bevorderen. Voorbeelden hiervan zijn foliumzuur, biotine, Saw Palmetto (Zaagbladpalm) en zink.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De resultaten van de Absonutrix Capsules kunnen verschillen doordat mensen op verschillende leeftijden grijs worden. Resultaten zijn meestal na 4 tot 9 maanden zichtbaar, maar onthoud dus dat niet ieder type haar op hetzelfde moment reageert. Per dag moeten er 1 tot 2 capsules bij de maaltijd worden ingenomen, dus met één potje doe je 1 of 2 maanden.

Absonutrix producten kopen bij Bono.nl?

Overtuigd van de kracht van Absonutrix? Het merk heeft goedkopere anti grijs capsules dan de Foligain Anti Gray capsules. Bekijk ons Absonutrix assortiment en bestel ze. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!