Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

SugarBear

De SugarBear Hair vitamin gummies zijn kauwbare haarvitaminen. Deze blauwe beertjes smaken naar snoepjes, maar bevatten vitaminen en mineralen. Je eet ze dus op in plaats van ze door te slikken met water. Op Bono.nl koop je alleen de echte SugarBear producten. Wij kopen direct in bij SugarBear in Amerika. We garanderen de echtheid dus met 100% en je hoeft je geen zorgen te maken.

Weke SugarBear producten?

SugarBear Hair Vitamins

sugarbear hair vitamins

Het meest bekende product van SugarBear is de haarvitamine. SugarBear Hair Vitamins stimuleren de haargroei van binnenuit door het lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft om een gezonde, dikke haargroei te produceren.

SugarBear Hair Vitamins was in 2016 het bestverkochte haarsupplement op de wereld. Dat komt onder andere omdat SugarBear één van de eerste merken was die gebruik maakte van "infleuncer marketing". Kim Kardashian en andere bekende mensen gingen met de SugarBear producten op de foto en plaatste dit op hun Instagram pagina. Hierdoor kreeg SugarBear ontzettend veel aandacht.

SugarBear Hair Vitamins 3 Month Gift Pack

SugarBear Hair Vitamins 3 Month Gift Pack

De haarvitaminen van SugarBear zijn ook beschikbaar in een leuke 3 maanden giftset, handig om cadeau te geven of om jezelf te verwennen. Als je deze set aanschaft, bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook nog eens een gratis bamboo borstel cadeau. Met deze borstel kun je het haar kammen zonder het te beschadigen.

SugarBear Women's Multi

SugarBear Women's Multi

Niet veel later kwam SugarBear met een nieuw product: SugarBear Women's Multi. Deze kauwbare beertjes bevatten alle vitaminen en mineralen om de gezondheid van vrouwen te bevorderen. Het is een multivitamine speciaal voor vrouwen. Ook deze gummies smaken weer heerlijk en zijn 100% vegan. Dit voedingssupplement bevat onder andere omega 3, vitamine b12, vitamine C en vitamine D2.

SugarBear Women's Multi 3 Month Gift Pack

SugarBear Women's Multi 3 Month Gift Pack

Uiteraard is ook dit pakket beschikbaar in een 
3 maanden cadeauverpakking, ideaal om geld te besparen of om aan iemand cadeau te geven. Dit pakket bestaat uit 3 potjes Women's Multi en een gratis bamboo borstel.

SugarBear Sleep Vitamins

Heb je last van een slechte nachtrust? Dan zijn de SugarBear Sleep Vitamins ideaal voor jou. 

SugarBear Sleep Vitamins (60 stuks)
Neem simpelweg 2 gummies voor het slapen en geniet van een goede nachtrust. SugarBear Sleep Vitamins bevatten kalmerende en slaapopwekkende ingrediënten om te zorgen dat jij heerlijk kunt slapen.

 

Wat zijn de ervaringen met SugarBear?

De meeste mensen die SugarBear nemen, merken snel resultaat. Bij de haarvitamines duurt het resultaat wat langer, want haargroei is een langzaam proces. Ongeveer na 2-3 maanden worden de eerste resultaten zichtbaar: het haar gaat sneller groeien, wordt dikker en eventueel haarverlies neemt af. Er zijn echter betere haarvitamines op de markt. Lees meer hierover in ons blogartikel over SugarBear Hair Vitamins.

Resultaten van SugarBear Women's Multi worden eerder merkbaar. Al na een week kun je de positieve effecten van deze gummies ervaren.

De resultaten van SugarBear Sleep worden zelfs al direct merkbaar na het innemen. Dit supplement bevat 8 vitaminen en plantenextracten om ervoor te zorgen dat je 30 minuten na het innemen heerlijk in slaap zal vallen.

SugarBear Hair haarvitaminen en andere supplementen kopen bij Bono.nl?

Wil jij SugarBear Hair ook in je badkamerkastje hebben? Of misschien de SugarBear slaap supplementen? Dan kun je de eetbare beertjes bij ons bestellen. Ga je toch liever voor haarvitaminen of supplementen? Bekijk dan ons assortiment aan supplementen. Bestel je haarvitamines voor 23:59 en ze zijn morgen in huis!