Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

SugarBear

De SugarBear Hair vitamin gummies zijn kauwbare haarvitaminen, gekenmerkt door hun blauwe beervorm en lekkere smaak. Ze bevatten een mix van vitaminen en mineralen, en zijn bedoeld als een gemakkelijke manier om voedingssupplementen te nemen. Op Bono vind je alleen authentieke SugarBear producten, direct ingekocht bij de fabrikant in Amerika.

Weke SugarBear producten?

SugarBear Hair Vitamins

sugarbear hair vitamins

Het meest bekende product van SugarBear is de haarvitamine. Deze haarvitamines zijn ontworpen als een aanvulling op een gezonde levensstijl. SugarBear Hair Vitamins was in 2016 het bestverkochte haarsupplement op de wereld. Dat komt onder andere omdat SugarBear één van de eerste merken was die gebruik maakte van "infleuncer marketing". Kim Kardashian en andere bekende mensen gingen met de SugarBear producten op de foto en plaatste dit op hun Instagram pagina. Hierdoor kreeg SugarBear ontzettend veel aandacht.

SugarBear Hair Vitamins 3 Month Gift Pack

SugarBear Hair Vitamins 3 Month Gift Pack

De haarvitaminen van SugarBear zijn ook beschikbaar in een leuke 3 maanden giftset, handig om cadeau te geven of om jezelf te verwennen. Als je deze set aanschaft, bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook nog eens een gratis bamboo borstel cadeau. Met deze borstel kun je het haar kammen zonder het te beschadigen.

SugarBear Women's Multi

SugarBear Women's Multi

Niet veel later kwam SugarBear met een nieuw product: SugarBear Women's Multi. Deze kauwbare beertjes is een multivitamine speciaal voor vrouwen. Ook deze gummies smaken weer heerlijk en zijn 100% vegan. Dit voedingssupplement bevat onder andere omega 3, vitamine b12, vitamine C en vitamine D2.

SugarBear Women's Multi 3 Month Gift Pack

SugarBear Women's Multi 3 Month Gift Pack

Uiteraard is ook dit pakket beschikbaar in een 
3 maanden cadeauverpakking, ideaal om geld te besparen of om aan iemand cadeau te geven. Dit pakket bestaat uit 3 potjes Women's Multi en een gratis bamboo borstel.

SugarBear Sleep Vitamins

SugarBear Sleep Vitamins (60 stuks)

Ontworpen als een supplement ter ondersteuning van de
slaaproutine, bevatten de SugarBear Sleep Vitamins ingrediënten die vaak worden gebruikt in
slaapbevorderende producten. Neem simpelweg 2 gummies voor het slapen.


Wat zijn de ervaringen met SugarBear?

Veel gebruikers delen positieve ervaringen met SugarBear-producten, hoewel resultaten kunnen variëren. Zoals met alle voedingssupplementen, is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat supplementen onderdeel zijn van een algehele gezonde levensstijl. Lees meer hierover in ons blogartikel over SugarBear Hair Vitamins.

SugarBear Hair haarvitaminen en andere supplementen kopen bij Bono?

Wil jij SugarBear Hair ook in je badkamerkastje hebben? Of misschien de SugarBear slaap supplementen? Dan kun je de eetbare beertjes bij ons bestellen. Ga je toch liever voor haarvitaminen of supplementen? Bekijk dan ons assortiment aan supplementen. Bestel je haarvitamines voor 23:59 en ze zijn morgen in huis!