Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Multivitaminen

Multivitamines zijn supplementen die diverse vitaminen, mineralen en soms ook extra voedingsstoffen zoals kruiden, enzymen of aminozuren bevatten. Er bestaan laaggedoseerde en hooggedoseerde multivitamines in verschillende vormen. Daarnaast zijn er ook speciale formules voor mannen, vrouwen, zoals de SugarBear Women’s Multi, senioren, tieners, kinderen zoals de kids multivitamine van Yummygums, veganisten en vegetariërs.

Wat zit er in multivitaminen?

Multivitamines kunnen een breed scala aan vitaminen en mineralen bevatten. Deze omvatten:

  • Vitamine A, B-vitamines (waaronder B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12), C, D, E, K
  • Mineralen zoals calcium, chloride, fosfor, kalium, magnesium en natrium

 

Gebruik van multivitamines 

Eet of slik multivitamine bij voorkeur tijdens de maaltijd. Veel vitamines worden dan beter opgenomen. Ook ijzer wordt makkelijker opgenomen wanneer je gelijktijdig iets eet met vitamine C erin.

Overleg met een gezondheidsprofessional is aan te raden, vooral bij zwangerschap, borstvoeding of specifieke gezondheidscondities.

 

Hoge kwaliteit multivitamine?

NOW Foods Special Two Multi

 
NOW

NOW Foods Special Two Multi bevat onder andere organische spirulina, chlorella, alfalfa sap concentraat, groene thee extract, organische rozenbottel poeder, luteïne, lycopeen, bromelaïne, papaïne, en nog veel meer.

SugarBear Women’s Multi

SugarBear

SugarBear Women’s Multi zijn heerlijke zachte gummies. De gummies zijn gemaakt van echte bessen, kokosolie en een scheutje suiker.

Goli Nutrition Multi Bites 

Goli

Genieten van een gezonde chocolade bite, terwijl je een boost aan vitamines binnenkrijgt? Een Golit Nutrition Multi Bite bevat meer dan 10 vitamines. Neem één Multi Bite per dag, zodat ook jij kan genieten van de heerlijke smaak en de boost van vitamines die je aan je lichaam geeft. Elke bite bevat slechts 25 calorieën. 

Yummygums Multi Plus Gummies

Yummygums

De Yummygums Multi Plus is een zeer effectieve multivitamine met kersen- en frambozensmaak. Het is de perfecte toevoeging aan je dagelijkse inname van vitamines en mineralen. De Multi Plus Gummies zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar oud en bevatten maar liefst 13 vitamines.

Multivitamine kopen bij Bono?

Kan jouw weerstand wel een boost gebruiken? Neem dan multivitaminen en breng jouw gezondheid weer op peil. Bekijk ons Multivitaminen assortiment en kies je favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis.