Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Lola Cosmetics: Een complete haarverzorgingslijn voor krullend haar

Lola Cosmetics: Een complete haarverzorgingslijn voor krullend haar blog – Bono

Als je krullend haar hebt, dan weet je hoe lastig het kan zijn om het goed te verzorgen. Krullend haar heeft namelijk speciale verzorging nodig om te voorkomen dat het pluizig wordt en om de krullen mooi en gezond te houden. Lola Cosmetics is een haarverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar. In deze blog lees je alles over Lola Cosmetics en waarom het zo'n goede keuze is voor vrouwen met krullend haar.

Eerste Lola cosmetics winkel – Bono blog

Wat is Lola Cosmetics?

Lola Cosmetics is een Braziliaans merk dat in 2011 werd opgericht door de zussen Maria Fernanda en Monica Souza. Het merk heeft een complete haarverzorgingslijn ontwikkeld die speciaal is gericht op krullend haar. De producten van Lola Cosmetics zijn vrij van sulfaten, parabenen, siliconen en minerale oliën. In plaats daarvan worden er natuurlijke en biologische ingrediënten gebruikt om het haar te verzorgen en te voeden.

Waarom is krullend haar lastiger te verzorgen?

Krullend haar heeft een andere structuur dan steil haar. Het haar is vaak droger en pluiziger en heeft de neiging om snel `te klitten. Daarnaast zijn krullen gevoeliger voor beschadiging door hitte en stylingproducten. Het is daarom belangrijk om het haar goed te verzorgen en te beschermen.

Waar is Lola Cosmetics goed voor?

Lola Cosmetics is goed voor het verzorgen van krullend haar. De producten van Lola Cosmetics zijn speciaal ontwikkeld om krullend haar te hydrateren, te voeden en te beschermen. De ingrediënten die worden gebruikt, zoals avocado-olie, kokosolie en sheaboter, helpen om het haar te verzachten en te ontwarren en om pluizen te voorkomen.

Lola Cosmetics pinups banner - Bono blog

Voordelen van Lola Cosmetics

  • De producten van Lola Cosmetics zijn gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten en zijn vrij van sulfaten, parabenen, siliconen, minerale oliën en dierlijke ingrediënten
  • Heeft complete haarverzorgingslijnen die het haar effectief hydrateren, voeden en beschermen en helpen om pluizen te voorkomen.
  • Speciaal ontwikkeld voor verschillende haartypes, waaronder krullend, golvend en beschadigd haar.
  • Heeft goed betaalbare haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek.
  • Heeft een milieubewuste benadering en gebruikt duurzame verpakkingen en recyclebare materialen.
  • Is een gecertificeerd dierproefvrij merk en test haar producten nooit op di

Van welke ingrediënten maakt Lola Cosmetics gebruik?

Lola Cosmetics maakt gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten die goed zijn voor het haar. Enkele van de belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt, zijn:

  • Avocado-olie: hydrateert en voedt het haar.
  • Kokosolie: zorgt voor glans en voorkomt pluis.
  • Sheaboter: verzacht het haar en voorkomt breken.
  • Aloë vera: kalmeert de hoofdhuid en vermindert jeuk.

Wat zijn de populairste producten van Lola Cosmetics?

Lola Cosmetics collectie

Lola Cosmetics Morte Subita producten

De Morte Subita lijn is een van de populaire lijnen van Lola Cosmetics en bestaat uit verschillende producten voor het verzorgen van beschadigd haar. Hieronder vind je meer informatie over de producten in deze lijn:

  • Morte Subita Shampoo: De Lola Cosmetics Morte Subita Shampoo is een milde, sulfaatvrije shampoo die speciaal is ontwikkeld voor beschadigd haar. De shampoo    reinigt het haar zachtjes zonder het uit te drogen en helpt om het haar te herstellen. De formule bevat onder andere arganolie, jojoba-olie en panthenol, die het haar hydrateren en voeden.
  • Morte Súbita Hydrating Conditioner: De Lola Cosmetics Morte Súbita Hydrating Conditioner is een hydraterende conditioner die het haar intensief voedt en verzacht. De formule bevat verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals acai-bes extract, sheaboter en avocado-olie, die het haar hydrateren en beschermen tegen beschadiging. De conditioner is geschikt voor alle haartypes en kan worden gebruikt na het wassen met shampoo.
  • Morte Subita Masker: Het Lola Cosmetics Morte Subita Masker is een diep hydraterend haarmasker dat beschadigd haar helpt te herstellen. Het masker bevat sheaboter, arganolie, jojoba-olie en avocado-olie, die het haar voeden en hydrateren. Het masker kan worden gebruikt als een wekelijks intensief verzorgingsproduct.
  • Morte Súbita Total Repair Spray: De Lola Cosmetics Morte Súbita Total Repair Spray is een leave-in spray die het haar beschermt en herstelt. De formule bevat verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals keratine, collageen en panthenol, die het haar versterken en beschermen tegen beschadiging door hitte en UV-straling. De spray is geschikt voor alle haartypes en kan worden gebruikt op droog of vochtig haar.
Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc

Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc producten

De Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc lijn    is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met golvend haar en bestaat uit verschillende producten. Hieronder vind je meer    informatie over de producten in deze lijn:
  • Ondulados Lola Inc Shampoo: De Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc Shampoo is een sulfaatvrije shampoo die speciaal is ontwikkeld voor golvend haar. De shampoo reinigt het haar zachtjes zonder het uit te drogen en helpt om de natuurlijke golven te definiëren en te versterken. De formule bevat onder andere avocado-olie, arganolie en aloë vera, die het haar hydrateren en voeden.
  • Ondulados Lola Inc Conditioner: De Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc Conditioner is een hydraterende conditioner die het haar zacht maakt en klitten voorkomt. De conditioner kan worden gebruikt na het wassen van het haar en hoeft niet te worden uitgespoeld. De formule bevat onder andere sheaboter, arganolie en aloë vera, die het haar hydrateren en voeden.
  • Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc Texturizing Cream: De Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc Texturizing Cream is een lichte stylingcrème die helpt om de golven te definiëren en te versterken. De crème heeft een lichte hold en geeft het haar een natuurlijke glans. De formule bevat natuurlijke ingrediënten zoals lijnzaadextract, chiazaadolie en aloë vera, die het haar hydrateren en voeden.
Lola Cosmetics Dream Cream

Lola Cosmetics Dream Cream

Liever een losse Lola Cosmetics masker? Lola Cosmetics Dream Cream is een populaire diep hydraterend haarmasker    dat het haar zacht maakt en pluis    voorkomt. De formule bevat verschillende natuurlijke ingrediënten, zoals avocado-olie, sheaboter en arganolie, die het haar voeden en hydrateren. Het masker kan worden gebruikt als een wekelijks intensief verzorgingsproduct en is geschikt voor alle haartypes.

Lola Cosmetics kopen?

Als je op zoek bent naar haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en speciaal ontwikkeld voor krullend en golvend haar, dan is Lola Cosmetics een goede keuze. Met een breed scala aan producten en lijnen, is er voor elk haartype een geschikt product te vinden. Bekijk ons Lola Cosmetics assortiment voor meer informatie. 

Wil je weten wat een leave-in conditioner voor jouw haar kan betekenen? Zie dan onze blog over 'Leave-in conditioner voor krullend haar: een complete gids'!