Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Cranberry

Veenbessen, beter bekend als ‘cranberries’ zijn een populaire "superfood", wat betekent dat ze veel voedingsstoffen en antioxidanten bevatten. In de huidige voedselindustrie worden de bessen voornamelijk verwerkt in sauzen, sap, of toegevoegd als aanvulling in gerechten of desserts.

Waar komt Cranberry vandaan?

Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Ze groeien momenteel op ongeveer 580.000 m2 landbouwgrond in Chili, Canada en het noorden van de Verenigde Staten.

De 5 grootste voordelen van het gebruik van Cranberry

Onderzoek wijst uit dat cranberry voedingsstoffen en antioxidanten bevat die urineweginfecties, bepaalde vormen van kanker, een hoge bloeddruk verlaagd en het immuunsysteem verbeterd.

Voorkom urineweginfecties

Het meest bekende voordeel van cranberry is dat het urineweginfecties (UTI's) kan voorkomen. Als dit exact is wat je nodig hebt kan het goed zijn om cranberries aan je dagelijkse dieet toe te voegen. Daarbij is het wel noodzakelijk dat het regelmatig wordt ingenomen en niet slechts eenmaal.

Het perfecte supplement om dit mee bij te houden zijn de Cranberry 700mg + Vitamine C van NOW Foods. De capsules kan je elke ochtend innemen om de opkomst van urineweginfecties te voorkomen of deze te bestrijden.

Voorkom gaatjes

Er zijn niet veel mensen die op de hoogte zijn van dit voordeel van cranberry, maar de bessen zijn ideaal om gaatjes in je tanden mee te voorkomen. Dezelfde a-type proanthocyanidinen (antioxidanten) in cranberry die UTI's helpen voorkomen, bestrijden tegelijkertijd de schadelijke zuren in je mond. Tijdens dit proces worden niet alleen gaatjes voorkomen, maar ook tandvleesaandoeningen, tandbederf en mondkanker.

Verminder ontsteking

Cranberry krijgt zijn donkere tint van de grote hoeveelheden aan antioxidanten die het bevat. Deze antioxidanten zorgen voor de ontstekingsremmende effecten in de bessen, waardoor ook het risico op bepaalde chronische ziekten verminderd wordt. Er wordt aangeraden om voldoende fruit en groenten te consumeren, zodat je dagelijks genoeg antioxidanten binnen.

Cranberry & Mannose Probiotica Sticks van NOW Foods veel uitkomst bieden. De sticks zijn speciaal ontwikkeld om urineweginfecties bij vrouwen te voorkomen, maar zijn natuurlijk ook te gebruiken door mannen. 

Zorg voor een gezonde spijsvertering

Bij het eten van dierlijke producten kan innemen van cranberry door de dag heen helpen bij het binnenbrengen van goede bacteriën in uw spijsverteringsstelsel. De A-type proanthocyanidinen in de bessen kunnen helpen bij het verminderen van de slechte microben die in uw dikke darm leven.

Verbeter de gezondheid van het hart

Ook de hoogte van de bloeddruk kan verlaagd worden met cranberry, waardoor je algehele hartgezondheid wordt verbetert. Cranberry's zijn rijk aan fenol
uren en flavonoïden, waaronder anthocyaninen en flavonolen. Deze antioxidanten in de bessen zorgen voor de preventie van hart- en vaatziekten Om het risico te verminderen kan de inname van de Gestandaardiseerde Cranberry van NOW Foods veel uitkomst bieden

Beste Cranberry kopen bij Bono?

Last van urineweginfecties, een verhoogde bloeddruk, gaatjes of probeer je deze verschijnselen te voorkomen? Dan is een Cranberry supplement iets voor jou. Bekijk ons assortiment en kies je favoriet. Voor 23:59 besteld, is morgen in huis!