Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Niets gevonden!

Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Urban Alchemy

Het in 2017 opgerichte Urban Alchemy ontstond in München, Duitsland. Al jaren eerder werkte het overkoepelende bedrijf New Flag al samen met merken als Tangle Teezer en Olaplex voor innovatieve haarverzorging. In 2017 was het tijd voor een merk dat is afgestemd op de wensen van kappers en bedoeld is voor kappers- en thuisgebruik: Urban Alchemy.

Urban Alchemy: creatief, van hoge kwaliteit en perfectionistisch

Urban Alchemy vindt het belangrijk om professionals in de kappersbranche van over de hele wereld met elkaar te verbinden. Elke kapper heeft immers andere specialiteiten en vakgebieden, maar allen delen ze de passie voor hun werk én de beste producten! Het merk brengt alchemisten bij elkaar, vandaar ook de naam Urban Alchemy. Urban Alchemy staat voor creativiteit, hoge kwaliteit en perfectionisme. Zo is het merk te gebruiken voor iedere kapper, maar ook voor thuisgebruik. Urban Alchemy producten worden gemaakt in de thuisbasis en hebben daarbij uitgebreide producttesten ondergaan, voordat ze worden gedistribueerd.

Urban Alchemy producten kopen bij Bono?

Toe aan een kappersbehandeling voor jouw eigen kapperszaak of gewoon voor thuis? De Urban Alchemy producten zijn daar de perfecte keuze voor! Bekijk ons Urban Alchemy assortiment en kies jouw favorieten. Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.