Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Yummygums

Yummygums is hét merk van de heerlijke en ook nog vegan haarvitamines in de vorm van gummies. Met deze lekkere gummies houd je de nodige voedingsstoffen op een smakelijke manier op peil in je lichaam. Met simpelweg twee gummies per dag krijg jij de vitamines en mineralen binnen die belangrijk zijn voor je haar, je zwangerschap, je kind of gewoon voor het dagelijks leven. 

Yummygums en hoe het allemaal begon

Yummygums is opgericht door ondernemers Luuk en Michel. Twee energieke mannen die tijdens het maken van een sportprogramma zich beseften dat het innemen van vitamine pillen best wel demotiverend is. Resultaat: tig geopende potjes die maar blijven staan. Vanuit hier kwam het idee om vitamines en mineralen te verwerken in een heerlijke gummie. Zo zag Yummygums’ eerste gummie vitamines in 2017 voor het eerst het licht.

Alle Yummygums gummie vitamines

Yummygums begon met Yummygums Hair & Beauty, en al snel volgden ook Yummygums Multi, Yummygums Mommy en Yummygums Kids. Bij Bono.nl kun je momenteel enkel de Yummygums Hair suikervrij bestellen.

Yummygums Hair suikervrij

Yummygums Hair suikervrij zijn heerlijke gummies die alle voedingstoffen bevatten voor sterk, gezond en vol haar. Deze suikervrije haarvitamines bevatten biotine, selenium en bamboe extract. Zo bevordert biotine de gezonde groei van je haar en ondersteunt selenium de conditie van je coupe en nagels.

Kenmerken Yummygums Hair suikervrij:

  • 100% vegan
  • Lekker en gezond
  • Bevatten 11 mineralen en vitamines
  • Suikervrij

Waarom vitamines in de vorm van gummies?

Laten we eerlijk zijn elke dag een reeks pilletjes slikken die vaak ook nog eens groot zijn, is geen pretje. Bovendien stinken sommige vitamines en proef je toch wat van de onaangename smaak. In het begin houd je het heel vaak standvastig vol, maar op de duur verwatert de motivatie en halverwege kijken de potjes je elke dag met vragende oogjes aan. Door vitamine gummies in je routine toe te passen, maak je het voor jezelf leuker, lekkerder en ook gezonder. Uiteindelijk neem je zo wel makkelijker de nodige vitamines en mineralen in en leef je gezonder en sterker.

Hoe bewaar je Yummygums gummies?

Zorg dat je ze altijd in een gesloten pot bewaart. En berg ze op een koele en droge plek op kamertemperatuur. De gummies hoeven niet in de koelkast. Sterker nog, het kan de structuur van je Yummygums ongewenst aantasten.

Hoe zit het met Yummygums en kunstmatige kleur- en smaakstoffen?

Yummygums zijn gelukkig 100% natuurlijk. Voor de gummies gebruikt Yummygums plantaardige kleur- en smaakstoffen. Zo is de kleurstof bijvoorbeeld gewonnen uit zwarte wortel en de smaak (aroma) van kersen en frambozen.

Yummygums veilig en gecertificeerd

Yummygums worden in Duitsland geproduceerd. Dit gebeurt onder nauw toezicht van certificeringsinstanties. Het vitaminebedrijf werkt samen met een team van kwaliteits-en regelgevende experts om kwaliteit en veiligheid in elke fase te waarborgen. Zo beschikt Yummygums over een IFS- (waarborging van voedselveiligheid) en GMP-certificaat (Good Manufacturing Practicus). 

Yummygums en Vitamine Angels

Wist je dat Yummygums voor elk potje die je koopt, een donatie overmaakt aan Vitamine Angels. Zo voorzien ze een kind of een zwangere vrouw van de nodige vitamines en mineralen. Minder bevoordeelden kunnen zo ook profiteren van de lekkere en gezonde vitamine gummies.

Yummygums suikervrije vitamine gummies bestellen bij Bono.nl?

Wil jij het roer omgooien en ervoor zorgen dat je zeker alle voedingsstoffen en mineralen die je nodig hebt, binnen krijgt? Dan zijn Yummygums perfect voor jouw dagelijkse routine. Tijdens het douchen een vitamine gummie? Of lekker na de bittere ochtendkoffie? Het kan allemaal. Bij Bono.nl bestel je Yummygums, voor 23:59 besteld, is morgen in huis.