Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

NOW Foods

Sinds 1968 staat NOW Foods bekend om zijn passie voor gezond leven. Als familiebedrijf en steunpilaar in de natuurlijke productenindustrie, streven ze naar het continu verbeteren van de supplementenmarkt en het empoweren van mensen om gezonder te leven.

Filosofie van NOW Foods

 • Gezondheid en welzijn: de missie is het bieden van waarde in producten en diensten die mensen aanmoedigen tot een gezondere levensstijl.
 • Toewijding aan gemeenschappen: Ze steunen liefdadigheidsorganisaties wereldwijd, want bij NOW Foods is gezondheid gelijk aan rijkdom.
 • Zorg voor het milieu: als familiebedrijf zien ze zichzelf als hoeders van de planeet, steeds gericht op duurzaamheid.
 • Klantgerichtheid: Bij NOW Foods staat de klant centraal. We streven naar een gezonde levenswijze door ongeëvenaarde kwaliteit en waarde.

Kwaliteit en veiligheid bij NOW Foods

 • Gezondheid en welzijn: de producten zijn duurzaam, plantaardig, en zo natuurlijk mogelijk zonder schadelijke stoffen.
 • Hoge kwaliteitsnormen: strikte ingrediëntencontrole en uitgebreide wetenschappelijke processen waarborgen de kwaliteit van elke partij.
 • Uitgebreide testmethoden: de in-house laboratoria van NOW Foods testen alles, van grondstoffen tot eindproducten, om te garanderen dat wat op het etiket staat, ook daadwerkelijk in de fles of verpakking zit.
 • Superieure productie: NOW voldoet aan en overtreft de CGMPs van de FDA, wat ons streven naar kwaliteit benadrukt. 

  Dit betekent dat ieder aspect van het NOW-productieproces zorgvuldig is vastgelegd en gecontroleerd aan de hand van het kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. Ook is NOW Foods kieskeurig in het kiezen van leveranciers en de productieprocessen. Ze weten precies waar de grondstoffen en materialen vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd. Zo is de kwaliteit van NOW Foods verzekerd!

Natuurlijke ingrediënten in NOW Foods

Sinds de oprichting gebruikt NOW Foods het liefst organische ingrediënten die exact overeenkomen met de chemische ingrediënten of die het lichaam zelf gemakkelijk kan omzetten in een natuurlijke vorm. Ook gebruiken ze geen ingrediënten die niet door het lichaam worden herkend of gebruikt, bijvoorbeeld dl-alfa-tocoferol, een synthetische vitamine E
Verder zijn de supplementen vrij van zware metalen, getest op pesticiden en minimaal verwerkt. NOW Foods laat ook onafhankelijke inspecties uitvoeren bij leveranciers van grondstoffen, zodat de stoffen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Bij NOW Foods weet je dus zeker: het zijn veilige supplementen. 

Producten van NOW Foods

 • Supplementen: een breed scala aan supplementen, van dagelijkse vitamines tot gespecialiseerde formules.
 • Essentiële oliën: puur en krachtig, perfect voor natuurlijke welzijns- en schoonheidsroutines.
 • Natuurlijke voeding & sportvoeding: voed je lichaam met gezonde, natuurlijke voedingskeuzes en ondersteun je sportieve ambities.

NOW Foods bij Bono: een samenwerking gericht op gezondheid

Bij Bono zijn we trots om NOW Foods aan te bieden. Elk product weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en het welzijn van onze klanten. Ontdek de kracht van natuurlijke gezondheid met NOW Foods bij Bono.