Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Alles over BioSilk en de BioSilk Silk Therapy lijn

Alles over BioSilk en de BioSilk Silk Therapy lijn

BioSilk is bij wel 97% van de vrouwen een erkend merk. Het is geschikt voor ieder haartype, gekleurd of niet, krullend of stijl, en dun of dik. Wij vertellen je graag meer over het populaire BioSilk en de bijbehorende productlijnen.

Het merk BioSilk

BioSilk Therapy is een Amerikaans bedrijf opgericht door de beroemde Farouk Shami en valt dus onder Farouk Systems. Al sinds 1986 zet BioSilk zich in met producten die zijde bevatten. Deze luxueuze stof staat bekend om zijn gladde textuur.

Hét BioSilk ingrediënt: zijde

Zijde

Zijde is een belangrijk ingrediënt in de producten van BioSilk. Zijde bevat aminozuren die overeenkomen met die in menselijk haar. Farouk Shami introduceerde het eerste product, de BioSilk Silk Therapy, met zijde-eiwitten.

Wat is BioSilk Silk Therapy of Irresistible?

De BioSilk Silk Therapy en Irresistible lijnen omvatten verschillende haarverzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners, leave-in treatments, serums, mousses en haarparfums. De Irresistible lijn heeft een kenmerkende geur van jasmijnblaadjes en honingachtige kruiden.

Wat doet BioSilk Silk Therapy?

BioSilk Silk Therapy en Irresistible producten bevatten natuurlijke zijdeproteïne, vitamine E en UV-filters. De producten zijn ontworpen om een bijdrage te leveren aan de haarverzorgingsroutine.

Wat doet BioSilk Silk Therapy Irresistible?

BioSilk Silk Therapy is eigenlijk het zusje van de BioSilk Silk Therapy. Wat hierboven voor de BioSilk Silk Therapy gold, geldt ook voor de BioSilk Therapy Irresistible. Het grote verschil is de geur én de bescherming tegen hitte tools. De BioSilk Silk Therapy Irresistible lijn heeft namelijk een kenmerkende zoete geur van jasmijn en honing, terwijl de BioSilk Silk Therapy dat niet heeft. Daarbij beschermt laatstgenoemde wél tegen hitte van styling tools, maar de BioSilk Silk Therapy Irresistible beschermt alleen tegen UVA/UVB straling. De keuze voor welke van de twee je gaat, ligt dus aan hoe vaak je zulke hitte tools gebruikt

Voordelen van BioSilk Silk Therapy en BioSilk Silk Therapy Irresistible:

  • Bevat zijde die vocht vasthoudt.
  • Heeft een aangename geur van jasmijn en honing.
  • Biedt meer volume en body.
  • Bevat een UV-filter en vitamine E.
  • Geschikt voor alle haartypes en haartexturen.
  • Sulfaatvrij, parabenenvrij en glutenvrij.
  • Niet getest op dieren.

Extra voordeel van de BioSilk Silk Therapy:

- Beschermt tegen hitte tools. 

Gezond, zacht haar

BioSilk Silk Therapy en BioSilk Therapy Irresistible producten

BioSilk Silk Therapy Original

BioSilk Silk Therapy

Niet zeker of BioSilk Silk Therapy wat voor jouw haar is? Ga voor de kleine BioSilk Therapy, ook makkelijk meeneembaar voor op reis. Deze leave-in treatment  zorgt voor glad, pluisvrij haar. Zo kun je gemakkelijk van pluizig haar afkomen. 

BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible

BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible

De BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible is een reinigende en verzorgende shampoo, bestaande uit botanische extracten, kruiden en zijdeproteïnen. De shampoo geeft een natuurlijke glans en heeft een bijbehorende conditioner.

BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible

BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible

De bijbehorende BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible is wederom verrijkt met zijde proteïne voor een zijdezacht gevoel. Als je vaak last hebt van klit of pluizig haar, wordt aanvullende verzorging aangeraden. De conditioner heeft een heerlijke geur van jasmijn en honing om de dag mee door te komen.

BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible

BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible

Deze haarbehandeling is een aanvullende verzorging die je gewoon in het haar kan laten zitten. De BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment kan op gewassen én ongewassen haar worden gebruikt. De natuurlijke zijde geeft verrijkt het haar opnieuw en geeft het haar meer glans.

Hoe moet je BioSilk Silk Therapy gebruiken?

BioSilk Silk Therapy

1. Schud goed voor gebruik.
2. Doe een kleine hoeveelheid Silk Therapy in de handpalmen en breng aan van de hoofdhuid tot de punten. Kan worden gebruikt op nat of droog haar of op de huid.

BioSilk Silk Therapy Shampoo Irresistible

1. Breng de shampoo gelijkmatig aan op nat haar. 
2. Masseer de schuim in. 
3. Spoel de shampoo grondig uit.  

BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible

1. Was eerst het haar. 
2. Verdeel de BioSilk Silk Therapy Conditioner Irresistible gelijkmatig over het natte haar.  
3. Laat de conditioner 5 minuten inwerken. 
4. Spoel de conditioner uit met lauw warm water. Voor een optimaal effect kan dit ook met koud water.  

BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible

1. Bepaal of je BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible op gewassen, ongewassen, vochtig of droog haar wilt aanbrengen. Allemaal zijn ze mogelijk.  
2. Schud de fles voor gebruik.  
3. Breng enkele druppels aan op de handpalmen en verdeel dit door het haar, vooral de haarpunten.  
4. Laat de BioSilk Silk Therapy Leave-In Treatment Irresistible in het haar zitten. 

BioSilk producten kopen bij Bono?

Geïnteresseerd in BioSilk? Bekijk het gehele assortiment BioSilk en kijk wat het merk voor jou kan betekenen. Wil je de shampoo, conditioner en leave-in treatment voor een goedkopere prijs? Ga dan voor de BioSilk Silk Therapy Irresistible Trio Kit. Door de populariteit van BioSilk kun je in de toekomst meer BioSilk lijnen verwachten, zoals de BioSilk Volumizing Therapy voor meer volume. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!