Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Bono is lid van Thuiswinkel.org

Verbeterhaar is lid van Thuiswinkel.org

Thuiswinkel WaarborgVanaf vandaag zijn wij officieel lid geworden van Thuiswinkel.org. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. We zijn door de keuring heen gekomen en dat betekent dat je  erop mag rekenen dat wij een betrouwbare webshop zijn die eerlijk handelt, maar dat wist je waarschijnlijk al aangezien klanten ons beoordelen met een 9.0/10. We voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks gecertificeerd.

De zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg voor jou als klant

 • Je weet bij wie je winkelt:
  de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
 • Duidelijkheid over kosten:
  voorafgaand aan het bestelproces word je geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten.
 • Achterafbetaling:
  je krijgt de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen, wanneer het gaat om de aankoop van producten. 
 • 14 dagen bedenktijd:
  je kunt de webwinkel binnen 14 dagen melden dat je van de koop wilt afzien. Vanaf dat moment heb je maximaal 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Wanneer je alles retour stuurt, krijg je alle eerder gemaakte kosten terug. Alleen de kosten voor retour sturen zijn voor jou.
 • Garantie via de webwinkel:
  met een defect product kun je altijd terecht bij de verkoper. Als herstel of vervanging niet mogelijk is, dan krijg je je geld terug.
 • Klachtenbemiddeling & geschillencommissie:
  bij klachten krijg je binnen 14 dagen een reactie van ons lid. Kom je er niet uit met de webwinkel, dan biedt Thuiswinkel.org gedegen klachtenbemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie.
 • Privacy:
  je wordt vooraf gevraagd of jouw gegevens aan derden verstrekt mogen worden. 
 • E-mail:
  jouw e-mailadres wordt naast inhoudelijke communicatie alleen gebruikt voor aanbiedingen van soortgelijke producten/diensten die je eerder hebt gekocht. Daarbij krijg je altijd de mogelijkheid om je af te melden. 
 • Veiligheid:
  wanneer je persoonsgegevens verstrekt of een betaling doet op de website, verloopt dit via een beveiligde verbinding. 100% veiligheid is echter nooit te garanderen (zie hieronder hoe Thuiswinkel.org veiligheid borgt).
 • Financiële stabiliteit:
  onze leden doorlopen jaarlijks een financiële check, waarbij wordt gekeken of de webwinkel financieel gezond genoeg is om aan zijn verplichtingen naar de consument te kunnen voldoen. Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.

Vrouw shopt veilig online achter computer

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk thema voor webwinkels en hun klanten, zeker als het om persoonsgegevens gaat. Thuiswinkel.org neemt haar verantwoording door webwinkels regelmatig te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Daarnaast worden leden getoetst op veiligheid van persoonsgegevens en gescreend op veel voorkomende kwetsbaarheden. De veiligheid van webwinkels is echter altijd een momentopname.

Veiligheid van webwinkels is daarom op de eerste plaats de verantwoordelijkheid van webwinkels zelf. Het Thuiswinkel Waarborg biedt geen garantie voor 100% veilige webwinkels, maar helpt leden om hun webwinkels veilig te maken.