Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

De beste shampoo van 2022 gekozen door Bono

De beste shampoo van 2022

Op zoek naar de beste shampoo voor jouw unieke haar? Maar waar voldoet een goede shampoo precies aan? En hoe weet je in een wereld met zoveel shampoo aanbod welke het beste voor je coupe is? We zetten in ieder geval de beste shampoos voor je op een rij. Deze selectie is gemaakt op basis van best sellers en ervaringen van klanten.

Waar moet je op letten als je een shampoo koopt?

Het doel van een shampoo is om je haar en hoofdhuid optimaal te reinigen en het liefst tegelijkertijd verzorgen. Het liefst zonder dat het je natuurlijke oliën verwijdert. Het aanbod is groot en elke coupe is anders. De ene coupe is extreem beschadigd en droog en de ander is juist heel vettig. Om de beste shampoo te vinden, is het belangrijk dat je je haar goed kent. Vervolgens kijk je naar ingrediënten waar je haarlokken baat bij hebben.

Houd ook in de gaten welke ingrediënten, juist schadelijk zijn voor je haar! Denk aan ingrediënten, zoals sulfaten, alcohol en andere harde ingrediënten. Probeer deze te vermijden. Heb je droog haar? Ga dan voor shampoos die intens hydrateren naast het reinigen van je haar en hoofdhuid. Denk aan kokosolie, jojoba olie, shea butter en olijf olie. Heb je een gevoelige hoofdhuid? Dan kun je bijvoorbeeld voor shampoos met kamille of aloë vera gaan.

Beste shampoo van 2022

Beste shampoos 2022

OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoo (250 ml.)

1. OLAPLEX No.4 Shampoo
De shampoo van Olaplex brengt weer vocht en proteïnen in het haar. Zo is het haar weer in haar natuurlijke staat. Gebruik de shampoo bij iedere wasbeurt, vooral na het gebruik van Olaplex No.3. Masseer de shampoo in, laat het even intrekken en spoel het haar goed uit!

FOLIGAIN Anti-Haaruitval Shampoo voor Vrouwen (236 ml.)

2. FOLIGAIN Anti-Haaruitval Shampoo
Een sulfaatvrije shampoo met 2% Trioxidi. Deze shampoo is zowel voor vrouwen als voor mannen.

3. Revita Shampoo tegen haaruitval

Ontdek de zorgvuldig samengestelde Revita Shampoo, een sulfaatvrije keuze voor je haarverzorgingsroutine. Deze shampoo is ontwikkeld met aandacht voor verschillende haartypes en -behoeften, waarbij het gebruik van zachte en verzorgende ingrediënten centraal staat. Perfect voor wie op zoek is naar een milde, maar effectieve reiniging.

Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Zilvershampoo

4. Moroccanoil Blonde Perfecting Purple (zilvershampoo)
Een kleur-corrigerende zilvershampoo die ongewenste koper-, geel- of oranjetinten neutralisieert. Wil je van die ongewenste oranje en gele tinten af, zonder dat je haar uitdroogt? Dan is deze met arganolie verrijkte shampoo the way to go!

Lola Cosmetics Meu Cacho Minha Vida - Shampoo

5. Meu Cacho Minha Vida Shampoo (krullend haar)
Heb je krullen en ga je je haar wassen? Dan is shampoo de eerste stap naar krullen die er bouncy als springveren bij hangen. De Braziliaanse shampoo van het merk Lola Cosmetics reinigt het haar zonder dat het belangrijke oliën verwijdert. De voedende en hydraterende eigenschappen van patauá olie en planten extracten bevorderen de zachtheid en elasticiteit van je krullen.

Watermans Grow Me Haargroei Stimulerende Shampoo (250 ml.)

6. Watermans Grow Me
Een vegan haargroei stimulerende shampoo met o.a. biotine, cafeïne en arganolie. Wil je voller en dikker haar of merk je dat je haar te veel uitvalt? Dan is Grow Me de ideale shampoo voor jou. Deze shampoo is voor mannen en vrouwen.

De beste shampoos van 2022 bestellen?

Wil je je haar reinigen met een shampoo die het beste uit je haarlokken haalt en lief is voor je hoofdhuid? Bekijk ons aanbod aan shampoos en kies je favoriete shampoo. Voor elke haarsoort, is er een shampoo. Bestel je shampoo bij ons voor 23:59 en het is morgen al in huis.