15% korting op melatonineShoppen

Herfstsupplementen 2023: boost je gezondheid en weerstand!

Shade Cybulkiewicz

Shade Cybulkiewicz

Herfstsupplementen 2023: boost je gezondheid en weerstand!

De dagen worden korter, het weer kouder en de natuur maakt zich op voor de winter. Net zoals de natuur zich aanpast aan het seizoen, is het ook voor ons essentieel om onze gezondheidsroutine aan te passen. De herfst kan nieuwe uitdagingen met zich meebrengen voor ons welzijn. Gelukkig biedt Bono een scala aan hoogwaardige supplementen om je te helpen in topvorm te blijven. In deze gids nemen we een diepe duik in de beste supplementen voor de herfst.

De beste supplementen voor een gezonde herfst

De beste supplementen voor de herfst

Vitamine D3 & K2

Waarom is het belangrijk?
Tijdens de herfst- en wintermaanden krijgen we minder zonlicht, wat leidt tot een afname van de vitamine D-productie in ons lichaam. Vitamine D speelt een cruciale rol in botgezondheid, immuunfunctie en gemoedstoestand.

De beste D3en K2 supplementen
De kracht van combinatie
Door vitamine D3 te combineren met K2 zorgen we niet alleen voor sterkere botten, maar bevorderen we ook een gezonder hart. K2 helpt bij het reguleren van calcium in het bloed en de botten, wat kan bijdragen aan het voorkomen van hart- en vaatziekten. In dit blogartikel lees je meer over de kracht van deze combinatie.

NOW Foods Vitamine D3 & K2
Dit supplement biedt een optimale balans tussen deze twee vitamines, zodat je de voordelen van beide in één capsule krijgt.

Omega-3

NOW Foods Ultra Omega 3 (180 softgels)

Waarom Omega-3?
Deze essentiële vetzuren zijn cruciaal voor verschillende lichaamsfuncties. Ze zijn vooral bekend om hun voordelen voor hart en hersenen.

Deze specifieke vormen van omega-3, aanwezig in NOW Foods Ultra Omega 3, hebben aangetoond dat ze ontstekingsremmend werken, de hersenfunctie ondersteunen en het risico op chronische ziekten verlagen.

Vitamine C Complex

Bescherming tegen verkoudheid
Herfst betekent ook het griep- en verkoudheidsseizoen. Vitamine C is een antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt, waardoor je lichaam beter in staat is om infecties af te weren.

Versterkt met bioflavonoïden
Het Vitamine C 1000 Complex van NOW Foods bevat bioflavonoïden, stoffen die de werking van vitamine C in
het lichaam kunnen versterken.

Zink

NOW Foods Zink 50 mg tabletten

Versterk je afweer
Zink is een essentieel mineraal dat het immuunsysteem ondersteunt. Het helpt bij de productie van bepaalde immuuncellen en heeft een ontstekingsremmende werking.

NOW Foods Zink 50 mg
Met deze tabletten krijg je je dagelijkse dosis zink binnen, wat helpt om je immuunsysteem op volle kracht te houden tijdens de herfst.

Magnesium

NOW Foods Magnesiumcitraat 400 mg (180 softgels)

Ontspanning en herstel
Magnesium is betrokken bij honderden processen in ons lichaam. Het ondersteunt spierfunctie, zenuwfunctie en energieproductie. Bovendien kan magnesium helpen bij het verminderen van angst en stress.

NOW Foods Magnesiumcitraat 400 mg
Dit supplement biedt een effectieve dosis van magnesium in een vorm die goed door het lichaam wordt opgenomen.

Multivitamine

All-round ondersteuning
Voor diegenen die een uitgebreide ondersteuning willen tijdens de herfst, zijn de multivitamines de perfecte keuze. Ze bevatten een mix van vitamines en mineralen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van mannen en vrouwen.

ADAM Men's Multiple Vitamine
ADAM Men's Multiple Vitamine onderscheidt zich van andere multivitamine- en mineralenpreparaten voor mannen. Eén van de redenen is de indrukwekkende hoeveelheid van 10,000 IU Beta caroteen die het bevat. Bovendien biedt het Vitamine B-6 in de vorm van P-5-P, wat bekend staat als een effectievere en beter opneembare variant.

EVE Women's Multivitamine
NOW Foods EVE Women's Multivitamine is specifiek ontwikkeld voor de vitaminebehoeften van volwassen vrouwen vóór de menopauze. Het bevat waardevolle ingrediënten zoals sleutelbloem, cranberry, groene thee, paardenstaartsilica en CoQ10.

Gezond blijven in de herfst

De herfst is een seizoen van verandering. Het is daarom belangrijk om voorbereid te zijn en je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen om gezond te blijven. Met de kwaliteitssupplementen van Bono.nl kun je vertrouwen op een optimale ondersteuning tijdens de herfstmaanden. Geef je gezondheid de boost die het verdient en ga stralend de winter tegemoet.