Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Herfstsupplementen 2023: boost je gezondheid en weerstand!

Herfstsupplementen 2023: boost je gezondheid en weerstand!

De dagen worden korter, het weer kouder en de natuur maakt zich op voor de winter. Net zoals de natuur zich aanpast aan het seizoen, is het ook voor ons essentieel om onze gezondheidsroutine aan te passen. De herfst kan nieuwe uitdagingen met zich meebrengen voor ons welzijn. Gelukkig biedt Bono een scala aan hoogwaardige supplementen om je te ondersteunen tijdens deze periode. In deze gids nemen we een diepe duik in de supplementen die geschikt kunnen zijn voor de herfst.

De beste supplementen voor een gezonde herfst

De beste supplementen voor de herfst

De beste D3en K2 supplementenNOW Foods Vitamine D3 & K2
Dit supplement biedt een optimale balans tussen deze twee vitamines, zodat je de voordelen van beide in één capsule krijgt.

Omega-3

NOW Foods Ultra Omega 3 (180 softgels)

Waarom Omega-3?
Omega-3 vetzuren zijn een belangrijk onderdeel van een gebalanceerd dieet. NOW Foods Ultra Omega 3 bevat deze essentiële vetzuren.

Vitamine C Complex

Vitamine C helpt het immuunsysteem. Vitamine C is goed voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Het ondersteunt de energiestofwisseling en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ook is vitamine C van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt.

Versterkt met bioflavonoïden

Dit complex van NOW Foods bevat vitamine C en is versterkt met bioflavonoïden.

Zink

NOW Foods Zink 50 mg tabletten

Versterk je afweer
Zink is een mineraal dat het immuunsysteem ondersteunt. Het helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en UV-straling. Ook is zink goed voor de concentratie, het geheugen en houdt de geest helder. 

NOW Foods Zink 50 mg
Met deze tabletten krijg je je dagelijkse dosis zink binnen.

Magnesium

NOW Foods Magnesiumcitraat 400 mg (180 softgels)

Ontspanning en herstel
Magnesium is betrokken bij honderden processen in ons lichaam. Het ondersteunt spierfunctie, zenuwfunctie en energieproductie. Bovendien kan magnesium helpen bij het verminderen van angst en stress.

NOW Foods Magnesiumcitraat 400 mg
Dit supplement biedt een effectieve dosis van magnesium in een vorm die goed door het lichaam wordt opgenomen.

Multivitamine

Multivitamines bevatten een mix van vitamines en mineralen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van mannen en vrouwen.

ADAM Men's Multiple Vitamine
ADAM Men's Multiple Vitamine onderscheidt zich van andere multivitamine- en mineralenpreparaten voor mannen. Eén van de redenen is de hoeveelheid van 10,000 IU Beta caroteen die het bevat. Bovendien biedt het Vitamine B-6 in de vorm van P-5-P.

EVE Women's Multivitamine
NOW Foods EVE Women's Multivitamine is specifiek ontwikkeld voor de vitaminebehoeften van volwassen vrouwen vóór de menopauze. Het bevat waardevolle ingrediënten zoals sleutelbloem, cranberry, groene thee, paardenstaartsilica en CoQ10.

Gezond blijven in de herfst

De herfst is een seizoen van verandering. Het is daarom belangrijk om voorbereid te zijn en je lichaam te ondersteunen met de juiste voedingsstoffen. Met de kwaliteitssupplementen van Bono kun je vertrouwen op een goede ondersteuning tijdens de herfstmaanden. Geef je gezondheid de aandacht die het verdient en ga stralend de winter tegemoet.