Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Het wondermiddel voor lang en gezond haar: Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment – Blog Bono.nl

Moroccanoil Original Treatment is speciaal ontwikkeld met glansverhogende vitamines, eiwitten en antioxidantrijke arganolie. Deze revolutionaire haarbehandeling is ontworpen om het haar te versterken en te verzorgen, waardoor het glad, handelbaar en glanzend wordt voor alle haartypes.

Wat is Moroccanoil Treatment? 

Moroccanoil Treatment is het 'must-have' conditioning-, styling- en finishing product van het merk Moroccanoil. Met de introductie van de Moroccanoil Treatment kreeg de wereld inzicht in de unieke eigenschappen van Arganolie. Moroccanoil gebruikt alleen olie van de hoogste kwaliteit, afkomstig van arganbomen in Marokko. De essentiële vetzuren in arganolie helpen om je haar een levendige uitstraling te geven. Na gebruik zul je merken dat je haar glanst en elastischer aanvoelt.

De Moroccanoil Treatment helpt je haar te verzorgen en revitaliseren, vooral na haarkleuringen, diverse chemische behandelingen of invloeden vanuit de omgeving. De Treatment heeft een hoogwaardige, alcoholvrije formule die gemakkelijk en direct door droog of nat haar wordt opgenomen, zonder kleverige resten achter te laten.

De Moroccanoil Original Oil Treatment is het meest geschikt voor dik, bruin en/of donkerbruin haar. Er is ook een versie voor lichter haar: de Moroccanoil Treatment Light. De Moroccanoil Treatment is verkrijgbaar in 10 ml, 25 ml en 100 ml.

Is Moroccanoil Treatment vegan? 

Bono.nl – Moroccanoil treatment blog druppel

Moroccanoil liet weten dat ze niet kunnen beweren dat ze veganistische producten hebben, omdat hun formules sporen van eieren of zuivelproducten kunnen bevatten of ermee in contact kunnen komen.

Wel heeft Moroccanoil heeft bevestigd dat ze 100% dierproefvrij zijn. Ze testen hun ingrediënten of eindproducten niet op dieren, en ze verkopen hun producten niet waar dierproeven wettelijk verplicht zijn.

Hoe gebruik je Moroccanoil Treatment?

Moroccanoil Treatment – Before after

De Moroccanoil Treatment is speciaal ontwikkeld voor gebruik op zowel nat als droog haar. Zo kan je de Treatment gebruiken na een wasbeurt met de Moroccanoil Hydrating Shampoo of Moroccanoil Repair Shampoo. De juiste hoeveelheid van dit product geeft precies de juiste hoeveelheid conditioning, styling en finishing die je nodig hebt voor gezond uitziende lokken.De Moroccanoil Treatment is op drie manieren te gebruiken; 

1. Op nat haar

Het aanbrengen van haarolie op nat haar is de meest gebruikelijke manier om je Moroccanoil Treatment te gebruiken. 

Stap 1: Werk de Moroccanoil Treatment vanaf halverwege de lengte tot in de punten door in het haar. Zorg dat je je hoofdhuid zoveel mogelijk vermijd om vettigheid te voorkomen. 

Stap 2: Wrijf vervolgens nog een klein beetje Treatment door het haar, droog en style zoals je gewoonlijk ook zou doen. 

Stap 3: Wacht tot het haar droog is en voilà! Je haar is als herboren en voelt zijdezacht aan.

2. Op droog haar

Het gebruik van Moroccanoil op droog haar kan het stylen van je haar makkelijker maken en betere resultaten opleveren. Op droog haar gebruik 2-5 pompjes van de Moroccanoil Treatment naar keuze voor een glad resultaat.

Stap 1: Werk de Treatment slechts in op haar punten, terwijl je de hoofdhuid vermijdt om een vette finish te voorkomen.

Stap 2: Style je haar zoals je normaal zou doen en je merkt binnen no-time dat de arganolie in de Moroccanoil Treatment haar binnen no-time heeft ontkroest en kleine haartjes vasthoudt om je met glad en gezond uitziend haar achter te laten.

Op zoek naar extra hydratatie, glans en definitie? Maak het haar dan lichtelijk nat en Combineer 1 à 2 pompjes van de Moroccanoil Treatment met 1 à 2 pompjes van de Moroccanoil Hydrating Styling Cream. Of spray het haar met Moroccanoil dry texture spray om extra volume te creëren.

3. Op gekruld haar

Moroccanoil heeft een breed assortiment aan ‘Curl Enhancers’. De belangrijkste bouwsteen van het product: arganolie helpt namelijk met het definiëren en

veerkrachtige, kroesvrije krullen ooit? Gebruik dan de Moroccanoil Treatment + Curl Defining Cream of Intense Curl Cream.

De creams werken beide op zowel nat als droog haar om je krullen te definiëren en een lift toe te voegen als nooit tevoren

Stap 1: Gebruik een 1 à 2 pompjes Moroccanoil Treatment en wrijf deze samen met 1 à 2 pompjes van de Curl Defining Cream of Intense Curl Cream, dit zorgt ervoor dat je geen klontjes in je haar achterlaat

Stap 2: Ga met je handen door je haar, waarbij je je concentreert op de punten en lagen in je haar, daar zitten namelijk de meest gekrulde delen van je haar.

Stap 3: Laat je haren drogen en de cream inwerken. Zowel de Moroccanoil Intense Curl Cream als de Curl Defining Cream laten geen residu achter, maken het haar niet vettig en definiëren je krullen lichtjes.

Stap 4: Voeg wat extra crème aan het haar toe als touch-up, werk door op droog haar voeg lift, volume en glans toe aan je krullen of golven.

Waar kan ik Moroccanoil Treatment kopen? 

Moroccanoil Treatment haal je in huis bij Bono! Wij bieden een groot en breed assortiment aan van diverse Moroccanoil producten. Bekijk het assortiment en kies het product dat bij je past! Voor 23:59, morgen in huis!

Moroccanoil aanbiedingen en hoge kortingen

Bij Bono.nl hebben we regelmatig aanbiedingen en hoge kortingen op producten van Moroccanoil. Op de hoogte blijven en niks mislopen? Schrijf je dan onderaan de website in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!