Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Natuurlijke energieboost: De beste vitamines en mineralen tegen vermoeidheid

Natuurlijke energieboost: De beste vitamines en mineralen tegen vermoeidheid

Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben, zoals een tekort aan bepaalde nutriënten. In deze blog leggen we uit hoe je deze tekorten kunt herkennen en wat je ertegen kunt doen.

Vitamine B

Riboflavine (Vitamine B2)

Riboflavine draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het zit in voedingsmiddelen zoals eieren, groene groenten en volkoren producten. Voor extra ondersteuning bieden wij supplementen aan die rijk zijn aan riboflavine.

Niacine (Vitamine B3)

Niacine draagt ook bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Dit nutriënt komt voor in voedingsmiddelen zoals vlees, vis en volkoren granen. Om te zorgen voor voldoende inname van niacine, kun je kiezen voor onze supplementen die een bron van niacine zijn.

Vitamine B6: de veelzijdige vitamine

NOW Foods Vitamine B6 100 mg vegetarische capsules

NOW Foods Vitamine B6 100 mg draagt eveneens bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Dit nutriënt vind je in voedingsmiddelen zoals kip, vis en volkoren granen. Voor extra ondersteuning bieden wij de NOW Foods Vitamine B6 capsules aan.

Vitamine B11 (Folaat)

Folaat draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Je kunt dit tekort aanpakken door je dieet aan te vullen met folaatrijke voedingsmiddelen zoals groene bladgroenten en peulvruchten. Bono biedt ook supplementen aan die een bron van folaat zijn en dus kunnen bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid.

De kracht van vitamine B12

NOW Foods Vitamine B12 5.000 mcg (60 zuigtabletten)

NOW Foods Vitamine B12 5000mcg zuigtabletten draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Voor een goede inname van vitamine B12 kun je dierlijke producten eten, of kiezen voor verrijkte voedingsmiddelen en supplementen. Onze NOW Foods Vitamine B12 zuigtabletten zijn een goede bron van vitamine B12. 

Vitamine C

NOW Foods Vitamine C 1000 Complex met Calcium (180 tabletten)

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Ons NOW Foods Vitamine C-1000 Complex met Calcium biedt een combinatie van vitamine C en bioflavonoïden voor een optimale opname.

IJzer

NOW Foods IJzer 36 mg Dubbele Sterkte (90 capsules)

IJzer draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. NOW Foods IJzer 36mg Dubbel Sterkte kan helpen je ijzerniveau te optimaliseren.  

Magnesium

Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Dit mineraal is te vinden in voedingsmiddelen zoals noten, zaden en groene bladgroenten. Bono biedt supplementen die een goede bron van magnesium zijn, wat kan helpen bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Supplementen bij Bono

Met ons assortiment voedingssupplementen, waaronder vitamines, ijzer en magnesium maken we het gemakkelijk om aan je dagelijkse behoeften te voldoen. Of je nu veganistisch bent of op zoek bent naar een hooggedoseerd supplement, we hebben voor elk wat wils. En het beste van alles is dat we ons uiterste best doen om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Bestel je voor 23:59? Dan heb je jouw bestelling morgen al in huis! Zo kun je snel aan de slag met het ondersteunen lichamelijke en mentale gezondheid.