Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Haaruitval, Haarverlies, Minoxidil, Nanoxidil

Overstappen op een ander haargroeimiddel

Overstappen op een ander haargroeimiddel

Het kan zijn dat je na een aantal maanden gebruik van je huidige haargroeimiddel nog geen resultaat ziet. Ook kan het zijn dat je huidige haargroeimiddel zorgt voor bijwerkingen of te duur wordt. Dit zijn mogelijke redenen om de overstap te maken op een ander haargroeimiddel. In dit blog lees je daar meer over.

Er zijn een aantal omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat je opzoek bent naar een ander haargroeimiddel:

  1. Je hebt last van bijwerkingen.
    A ls je bijwerkingen ervaart zoals een geïrriteerde hoofdhuid, kan het verstandig zijn om een ander product te overwegen.
  2. Het haargroeimiddel is te duur geworden.
    Het kan zijn dat het haargroeimiddel wat je altijd hebt gebruikt, een stuk duurder is geworden door wat voor reden dan ook. Sommige haargroeimiddelen worden besteld in het buitenland voor een goedkope prijs, maar na het betalen van invoerrechten, omdat het product nog geïmporteerd moet worden, is het lang niet zo goedkoop meer.
  3. Het haargroeimiddel is niet meer verkrijgbaar
    Sommige haargroeimiddelen zijn misschien niet meer zo gemakkelijk verkrijgbaar als voorheen, bijvoorbeeld als ze niet meer geproduceerd worden.
  4. Je bent niet tevreden over de resultaten van je huidige haargroeimiddel
    Verschillende mensen ervaren verschillende resultaten met haargroeimiddelen. Als je niet tevreden bent met je huidige middel, kan het interessant zijn om een ander product te proberen.

Ontevreden over haargroeimiddel alternatief

Nanoxidil: een alternatief voor je huidige haargroeimiddel

Sinds 2011 is Nanoxidil op de markt, een product dat als alternatief dient voor bestaande haargroeimiddelen. Het is ontwikkeld met het doel om een andere optie te bieden voor diegenen die op zoek zijn naar haargroeimiddelen.

Algemene informatie over Nanoxidil

DS Laboratories Spectral DNC-N met 5% Nanoxidil (3 maanden voorraad)

DS Laboratories Spectral DNC-N met 5% Nanoxidil is een product dat beschikbaar is voor degenen die geïnteresseerd zijn in alternatieve haargroeimiddelen. Het is belangrijk om te vermelden dat de ervaringen met haargroeimiddelen zoals Nanoxidil kunnen variëren en het is aan te raden om altijd professioneel advies in te winnen voordat je een nieuw product gaat gebruiken.

Overstappen van haargroeimiddel

DS Laboratories Spectral DNC -N met Nanoxidil 5% (60 ml.)

Gebruik je al een langere tijd een ander haargroeimiddel? Dan is het belangrijk om de overstap op de Spectral.DNC-N met 5% Nanoxidil goed aan te pakken. Wij adviseren om minimaal 2 maanden beide lotions te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld 's ochtends je oude haargroeimiddel gebruiken en 's avonds de Spectral DNC -N. Op deze manier kunnen de haarzakjes wennen aan de verandering waardoor je niet te maken krijgt met een shedding.