Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

SugarBear Hair Vitamins: werken ze echt?

SugarBearHair - werkt het echt?

Je komt ze bijna overal tegen op Facebook en Instagram: blauwe beertjes die fantastisch voor je haar zouden zijn. Als specialist op het gebied van haarproblemen deed Bono onderzoek voor je. Werken de SugarBear Hair Vitamins echt?

Als we kijken naar de ingrediëntenlijst, komen we er al snel achter dat dit voedingssupplement niet veel bijzonders is. SugarBear Hair is een simpele multivitamine voor de haargroei. Het enige bijzondere aan deze multivitamine is dat het verwerkt zit in een snoepje.

SugarBear Hair Vitamins blauwe beertjes

SugarBear Hair vitamins bevat alle basisvitaminen waarvan bekend is dat die iets voor de haargroei kunnen doen. Dat wat opvalt is de hoeveelheid Biotine wat verwerkt zit in één dosering van SugarBear Hair: namelijk 5mg.

De aanbevolen dagelijkse inname dat is vastgesteld door de Europese Voedselveiligheid Autoriteit (EFSA) is voor een volwassen persoon 40 mcg. Dit betekent dat een dagelijkse dosering SugarBear Hair Vitamins 125x de aanbevolen dagelijkse referentie inname geeft.

In principe is dit niet schadelijk, want biotine is een in wateroplosbare vitamine: een overschot verlaat het lichaam via de urine. Aan de andere kant staan de reviews op het internet vol met verhalen over huidproblemen na het nemen van de vitamines, en dan met name acne in het gezicht.

SugarBearHair Ingrediënten

De andere ingrediënten kunnen inderdaad bijdrage aan de gezondheid van het haar. Alhoewel we de andere doseringen dan weer erg laag vinden. Het totale gewicht van twee gummies komt neer op 35,94 mg. Twee OASE Hair Vitamins Soft Gums™ (de concurrent van SugarBear Hair) wegen bijvoorbeeld al 6950 mg. Daar zitten al veel meer verschillende ingrediënten in, die ook in hogere doseringen voorkomen.

Voor- en na foto's SugarBear

Als je de SugarBear Hair vitamins toch graag wilt proberen, raden we je aan om voor- en nafoto's te nemen om te zien of het daadwerkelijk iets voor je doet. Neem de foto's onder dezelfde omstandigheden (zelfde lichtinval en natheid van het haar) om ze goed te kunnen vergelijken. Gebruik het supplement minimaal 3 maanden om te oordelen of het wel of niet voor je werkt. Haargroei is een langzaam proces en er kan dus niet na één maand al beoordeeld worden of het werkt. Dat geldt trouwens niet alleen voor SugarBear Hair Vitamins, maar voor alle haargroeistimulerende producten.

Hieronder een voor- en nafoto van de website van SugarBear Haar vitamines. Wij vragen ons af of de foto wel objectief is. Als je op zoek bent naar 'echte' voor een na foto's dan raden we je aan om goed te zoeken op het internet. Vermijd daarbij verkopers en betaalde advertenties (dus ook influencers), want deze zijn vaak niet helemaal betrouwbaar.

SugarBearHair voor en na foto's

Verkooppunt SugarBear

SugarBear Hair 3 maanden verpakking

SugarBear is in veel verschillende webshops en salons te koop. De vraag is echter of al deze shops ook wel het echte product verkopen. Alle "bekende" producten die nagemaakt kunnen worden, worden namelijk nagemaakt. Ook van het merk SugarBear zijn er diverse namaak artikelen uit China afkomstig, en die worden inmiddels ook op de Nederlandse markt verhandeld.

Wil je zeker weten dat je de echte SugarBear producten aanschaft? Koop ze dan bij ons! Wij kopen alle producten rechtsstreeks bij de fabrikant in en zijn zelfs een officiële distributeur.

Werken de SugarBear Hair Vitamins echt?

SugarBear Hair Vitamins bevat belangrijke ingrediënten voor de haargroei. Als je een tekort hebt van deze vitaminen, waardoor je haarstatus is verslechterd, dan is de kans dat het voor jou werkt groter.

In een Westerse samenleving is de kans erg klein dat je last hebt van een vitaminetekort. De meeste vitamines en mineralen halen we uit ons eten.

Onze klanten hebben goede resultaten met SugarBear Hair Vitamins behaald, maar er zijn simpelweg betere alternatieven voor hetzelfde (of minder) geld. De prijs van SugarBear Hair Vitamins ligt rond de 25 - 30 euro, afhankelijk van waar je het aanschaft. Ongeveer 20% van de kosten zit in de productie en ingrediënten, de rest van je geld gaat naar marketing. Daar moeten ze het van hebben.

Alternatief SugarBear Hair Vitamins

Na het lezen van dit artikel twijfel je wellicht of SugarBear wel echt de moeite waard is. Als je echt resultaat wilt, raden we je aan om een ander supplement te gebruiken. OASE Hair Vitamins zijn bijvoorbeeld een zeer goed alternatief.

8 redenen om over te stappen van SugarBear Hair op OASE Hair Vitamins:

  1. OASE maakt gebruik van 17 cruciale ingrediënten in plaats van 12. Hierdoor is de formule een stuk effectiever dan die van SugarBear Hair;
  2. Heeft hogere doseringen (zonder over de veiligheidsmarges te treden) dan SugarBear per ingrediënt voor maximaal resultaat;
  3. OASE is vegan en halal gecertificeerd in plaats van alleen vegetarisch zoals SugarBear;
  4. OASE bevat minder suiker per dosering dan SugarBear. Een dagelijkse dosis OASE bevat slechts 2,82 gram suiker: het equivalent van een hap van een banaan;
  5. Wordt geproduceerd in Duitsland en niet in Amerika. Zo weet je zeker dat je een veilig supplement inneemt. Alle ingrediënten van OASE komen ook uit Europa;
  6. Maakt gebruik van een nieuwe gepatenteerde manier om ingrediënten in een gummy te verwerken. SugarBear gebruikt pectine en blijft plakken aan je tanden. OASE maakt gebruikt van Soft Gums™️: Een gepatenteerd zacht, zoet snoepje met een natuurlijke zwarte bessensmaak met een sterke structuur;
  7. Heeft een speciaal ingrediënt genaamd Bamboo Extract. Bamboe extract wordt gewonnen uit de bladeren en takken van de bamboe plant. Bamboe extract is van nature rijk aan silica (75%), een essentiële voedingsstof waarmee droog en beschadigd haar glanzender en gezonder wordt;
  8. OASE komt in een prachtige verpakking die je kunt gebruiken om je potje met Soft Gums™️ in op te bergen of iets anders. Het is een mooi accessoires om neer te zetten. Neem een kijkje hieronder en oordeel zelf.

Ben je benieuwd naar de OASE Hair Vitamins? Lees dan meer op de uitgebreide productpagina. Mocht je vragen hebben dan staat onze klantenservice voor je klaar.

OASE Hair Vitamins vs SugarBearHair