Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Verbeterhaar.nl is nu Bono!

Verbeterhaar.nl is nu bono.nl

We hebben superleuk nieuws! Na 10 mooie en succesvolle jaren komt er een einde aan de naam Verbeterhaar.nl en gaan we verder onder de naam Bono! We zijn ontzettend enthousiast over de naamswijziging en hopen nog veel meer klanten gelukkig te kunnen maken met onze Beauty & Health producten. 

Wat verandert er voor mij als klant?

Op de naamswijziging na, helemaal niets. Alles blijft hetzelfde. Op Bono vind je nog steeds de beste producten voor haargroei en onze extra aandacht voor haaruitval blijft onveranderd. We zullen doorgaan met het voeren van de beste service, scherpste prijzen en snelste levering.

Waarom Bono?

Verbeterhaar.nl is een leuke woordspeling, alleen hebben wij grote plannen. We verkochten steeds meer producten, zoals voedingssupplementen en beauty producten die eigenlijk niet bij de naam Verbeterhaar passen. Daarom hebben we gekozen voor een kort en krachtige naam, waar we nog veel meer mooie producten onder kunnen verkopen en meer klanten blij mee kunnen maken. De naam Verbeterhaar was niet generiek genoeg om onze nieuwe producten onder te verkopen.

Onze focus blijft nog steeds op hoge kwaliteit haarproducten, maar daarnaast richten we ons ook op andere luxe beauty en health producten. De volgende keer dat je je favoriete shampoo aanschaft, kun je dus ook gelijk je must-have voedingssupplement meenemen in dezelfde bestelling.

De naam komt overigens van onze favoriete kantoorhond Bono. Bono overleed  in 2019. Hij leeft zo voort in ons hart en in de naam van onze e-commerce onderneming!

Welke service mag je van Bono verwachten?

  • Gratis advies en altijd gratis bereikbaar
  • Gratis verzenden vanaf €35
  • Gratis achteraf betalen met Klarna (+9 andere betaalmethodes)
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2/10 - 1000+ beoordelingen
  • Beste klantenservice
  • Scherpste prijzen voor de beste merken
  • A-merken 

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar.