Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Voedingssupplement

Door supplementen toe te passen in je dieet, zorg je ervoor dat je lichaam essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en gezond te blijven. Dit kan heel eenvoudig door een tablet, capsule, gummy, poeder of zelfs een drankje in te nemen. Welke supplementen je nodig hebt is per persoon verschillend. Ook je leefstijl heeft er veel invloed op. 

Welke supplementen heb ik nodig?

In ons moderne leven is het bijna onmogelijk om vanuit enkel voeding de essentiële gezondheidsbevorderende stoffen binnen te krijgen. Volgens onderzoek blijkt dat bijna alle Nederlanders een tekort hebben aan magnesium, omega 3-vetzuren, vitamine K, selenium en vitamine D. Maar zoals net gezegd verschilt het per persoon wat je nodig hebt. Voel je je bijvoorbeeld vaak heel vermoeid dan kun je baat hebben bij Vitamine B en C. De vitamines B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur), B12 en C dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Magnesium bevordert weer de energiestofwisseling en speelt een belangrijke rol in het functioneren van het zenuwstelsel. En zo kun je met verschillende supplementen een vitaler leven leiden!

IJzer voedingssupplementen

IJzer is één van de mineralen waar we hier in Nederland vaak een tekort aan hebben. IJzer draagt bij tot een doelmatig zuurstoftransport in het lichaam. Ook ondersteunt ijzer het immuunsysteem. Ga bijvoorbeeld voor een ijzercomplex van het bekende merk NOW Foods. Naast ijzer zijn de vitamines B12 en foliumzuur ook aan toegevoegd in dit supplement.

Haarsupplementen

Haarsupplementen of haarvitamines, geen vrouw tegenwoordig die er niet bekend mee is. Van poeder tot roze en blauwe beertjes. Je hebt ze in alle kleuren, vormen en texturen. Een haarvitamine kan net dat tekort aan vitaminen aanvullen die nodig is om het haar sterker en voller te laten groeien. In het bekende Zweedse haarvitamine merk OASE zitten er bijvoorbeeld 17 actieve stoffen die bijdragen aan gezond en sterk haar. Ook de blauwe beertje van SugarBear Hair Vitamins zijn populair onder de dames. Belangrijk vitamines en mineralen in haarsupplementen zijn onder andere: Vitamine A, B6, B12, biotine, niacin, vitamine C en nog veel meer. Veel haarvitamines bevatten best wel wat suiker, OASE Hair Vitamines bevat enkel 2.82% suiker. Dus ook voor de lijn heel fijn. Andere gerenommeerde merken van haarvitamines die Bono verkoopt zijn: Yummgums, SweetBunnyHair, Foligain, DS Laboratories en Regenepure.

Welke supplementen voor fitness

Fitness supplementen kunnen een grote bijdragen doen aan je sport en fitness prestaties. Supplementen die veel gebruikt worden zijn onder andere creatine, omega 3 (visolie), multivitamines, eiwitshaker en eiwitrepen, pre-workout en BCAA’s. Fitness supplementen zijn voor iedere sporter een waardevolle toevoeging.

Welke merken supplementen bij Bono?

Wil je vitaler door het leven door je voeding aan te vullen met supplementen dan ben je bij Bono aan het goede adres. We hebben een groot assortiment aan supplementen. Onderzoek waar je een tekort aan hebt en vul dit aan met de beste supplementen, want je lijft verdient het beste.

NOW supplementen

NOW Foods staat bekend om haar organische ingrediënten die exact overeenkomen met de chemische ingrediënten of die het lichaam zelf gemakkelijk kan omzetten in een natuurlijke vorm. Het bekende supplementen merk heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen, denk aan caprylzuur, vitamine E-400, natrium ascorbaat, vitamine B1, vitamine B5 en nog veel meer!

Goli Nutrition

Goli Nutrition is een inventief, mensgericht voedingsbedrijf dat zich toelegt op het leveren van innovatieve producten die het innemen van uw dagelijkse supplementen eenvoudig en lekker maken. De producten zijn samengesteld met kwaliteitsingrediënten die je kunt uitspreken en smaken waarvan je smaakpapillen gegarandeerd van zullen genieten! Wil je met een ontspannend gevoel door het leven gaan? Probeer dan de Goli Ashwa gummies die een kalmerend effect hebben. Je lichaam ontgiften? Dan moet je voor de Goli Apple Cider gaan. Bekijk het assortiment van Goli Nutrition en ga voor de gummies of bites die bij jouw behoeftes passen.

De beste voedingssupplementen kopen bij Bono?

Wil je je voeding aanvullen met de juiste voedingstoffen in de vorm van voedingssupplementen? Dan ben je bij Bono aan het goede adres voor de beste voedingssupplementen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan supplementen en ga voor de aanvulling die je lichaam nodig heeft. Zo haal je het maximale uit je vitaliteit en leefstijl.