15% korting op melatonineShoppen

DS Laboratories

Op zoek naar de beste shampoo tegen haaruitval, wimperserum of de beste anti roos shampoo? DS Laboratories, uit Florida, is de marktleider op gebied van haargroei producten en heeft een assortiment waar je U tegen zegt. Bono zet alles voor je op een rijtje om meer van dit merk te weten te komen. 

Waarom DS Laboratories?

DS Laboratories heeft vele succesvolle, en wetenschappelijk bewezen producten op de markt. Zo is de Revita shampoo van DS Laboratories één van de bekendste en populairste shampoos tegen haaruitval. Deze krachtige shampoo gaat erfelijke haaruitval tegen door ingrediënten die DHT blokkeren en houdt de hoofdhuid gezond door ingrediënten als koper peptiden, spin traps en rooibos. De shampoo bestrijdt effectief verschillende soorten haaruitval, zonder ook maar één schadelijk ingrediënt. 

Bij deze ene bekende shampoo tegen haaruitval, door sommige gezien als dé beste shampoo, houdt het niet op. DS Laboratories blijft namelijk continu bezig met eigen formules onderzoeken en maken, iets wat de meeste andere cosmetica bedrijven niet doen. DS Laboratories doen zelf onderzoek naar de beste ingrediënten, ontwikkelen zelf de producten en laten deze testen door een onafhankelijke instelling. Ieder product van DS Laboratories bevat dan ook vele ingrediënten die haargroei stimuleren. Zo zijn de producten de afgelopen zestien jaar uitgelopen tot betrouwbare en resultaatgerichte must-haves. 

Wat is Nanoxidil?

Nanoxidil, ook wel bekend als Spectral DNC-N, is doorontwikkeld op Minoxidil. Oorspronkelijk was Minoxidil een medicijn tegen hoge bloeddruk, maar in onderzoeken bleek het ook goed in iets anders, namelijk haargroei stimuleren. Een groot nadeel van Minoxidil is dat het bijwerkingen heeft als hoofdpijn, irritatie van de huid of overmatige haargroei op andere plekken. Nanoxidil heeft een lager moleculair gewicht dan Minoxidil en wordt zo makkelijker door de hoofdhuid opgenomen. Hoe het precies zo succesvol is, is nog niet bekend. Zo zijn er drie mogelijke verklaringen: Nanoxidil beperkt de opname van dihydrotestosteron (DHT), Nanoxidil stimuleert de haren in de anagene fase (de groeifase) of juist de telogene fase (de rustfase). 

Hoe dan ook, blijkt uit de Nanoxidil ervaringen en onderzoeken dat het veilig is en wel 95% van de gebruikers zichtbaar merkt dat hun haarverlies afneemt. Bovendien is Nanoxidil geen medicatie en daarom te koop in (web)winkels.

DS Laboratories: voor- en nadelen 

Voordelen

 • Maakt gebruik van Nanoxidil 5%, een haargroeimiddel zonder de bijwerkingen van Minoxidil.
 • Bevat nog andere ingrediënten tegen haaruitval, zoals Adenosine en Retinol.
 • Effectief tegen haarverlies.
 • Meestal zichtbaar resultaat na 3 à 4 maanden.
 • Uitgebreid assortiment met o.a. capsules, (anti roos) shampoos, conditioners en wimperserums.
 • Gemakkelijk te gebruiken.
 • Wetenschappelijk bewezen.
 • 100% veilig, bevat geen schadelijke ingrediënten.
 • Vrij van parabenen, sulfaten.

Nadelen

 • Duurder in vergelijking met Minoxidil, doordat het niet dezelfde bijwerkingen heeft.
 • De shampoo en conditioner werken niet tegen de agressiefste vormen van haaruitval.

DS Laboratories kopen bij Bono?

Ben je klaar met haaruitval, roos in het haar of korte wimpers? Bekijk het brede assortiment van DS Laboratories op Bono.nl en maak van deze problemen verleden tijd. Wil je nog meer informatie? Ieder product op Bono.nl is voorzien van eigen informatie, gebruiksaanwijzing én ingrediënten.