Taylor of Old Bond Street

Ontdek de essentie van klassiek Brits scheren met Taylor of Old Bond Street. Al sinds 1854 staat dit merk bekend om zijn compromisloze kwaliteit en elegantie. Taylor of Old Bond Street biedt een rijke collectie van luxueuze scheercremes, -lotions en -accessoires, allemaal vervaardigd in Engeland met respect voor traditioneel vakmanschap. Van de iconische Sandalwood scheercrème tot de verfijnde geur van de Jermyn Street Collection, Taylor of Old Bond Street transformeert uw dagelijkse scheerritueel in een moment van puur genot en verfijning.

Wat biedt Taylor of Old Bond Street?

De scheerproducten van Taylor of Old Bond Street zijn gecreëerd voor de moderne man die waarde hecht aan traditie en kwaliteit. De scheercrèmes staan bekend om hun rijke schuim en beschermende eigenschappen, terwijl de aftershaves de huid kalmeren en verfrissen na elke scheerbeurt. Voor een complete scheerervaring zijn er de elegante scheersets, perfect als geschenk of om je eigen scheercollectie te verrijken.

Zijn Taylor of Old Bond Street producten duurzaam?

Met een lange geschiedenis van vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, zet Taylor of Old Bond Street zich in voor duurzaamheid door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en verantwoorde productieprocessen.

Zijn Taylor of Old Bond Street producten geschikt voor alle huidtypes?

Ja, de producten van Taylor of Old Bond Street zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende huidtypes, met speciale formules voor zelfs de meest gevoelige huid.