Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Baardgroei lotion

Last van gaten in je baard? Een krachtige baardgroei lotion geeft niet geactiveerde of verzwakte haren weer stimulans. Het is makkelijk om aan te brengen en laat geen vettig gevoel achter.

Voor wie is een baardgroei lotion geschikt?

Een baardgroei lotion is geschikt voor mannen die geen tot weinig baardgroei hebben, last hebben van kale plekken in de baard, een trage baardgroei en mannen die simpelweg meer baardgroei willen. Baardgroei lotions zijn ook geschikt voor de snor.

Wat zijn de voordelen van een baardgroei lotion?

 • Zorgt voor een vollere en gezonder uitziende baard.
 • Niet-vettige formule zonder residu.
 • Hydrateert en verzorgt de baardharen.
 • Makkelijk aan te brengen.
 • Resultaat in 2 tot 3 maanden.

Hoe werkt een baardgroei lotion?

Een baardgroei lotion of serum bevat bewezen ingrediënten om baardharen sneller te laten groeien. Daarnaast worden de baardharen ook gehydrateerd en verzorgd, waardoor de baard er voller én gezonder uit gaat zien. De precieze ingrediënten verschillen per lotion. Bekijk dan ook goed wat de lotion allemaal bevat.

Spectral BRD baardgroei lotion

De Spectral BRD baardgroei lotion bevat een hoge concentratie van 12 bewezen ingrediënten die baardgroei stimuleren. Deze ingrediënten zijn onder andere:

 • 5% Nanoxidil: stimuleert haarfollikels door de ionenkanalen te openen en de anagene (groei) fase te verlengen.
 • Adenosine: een ontstekingsremmend middel dat voor hergroei van het haar zorgt door biochemische processen als energieoverdracht en signaaltransductie.
 • Rozemarijnolie: dit verbetert de bloedsomloop waardoor voedingsstoffen en zuurstof de haarfollikels beter bereiken. Dit zorgt voor een gezonde haargroei.
 • Cafeïne: remt haaruitval af.

Verder bevat de baardgroei lotion piroctone olamine, biotine, niacinamide, castor olie, koperpeptide, biotinoyl-tripeptide, myristoyl-pentapeptide-17 en hyaluronzuur. Deze staan bekend om hun stimulerende functie van de haargroei.

FOLIGAIN Baardgroei serum

De FOLIGAIN Baardgroei serum is het enige product ter wereld met 7% Myoxil, een krachtige en gepatenteerde mix van de belangrijke ingrediënten om baardgroei te stimuleren en te verzorgen. Deze baardgroei serum bevat geen DHT-blokkerende ingrediënten, maar doet dit op een natuurlijke manier. Daarbij is deze baardgroei serum goedkoper dan die van DS Laboratories. 

Hoe gebruik je een baardgroei lotion?

Een baardgroei lotion breng je veelal tweemaal per dag aan. Dit doe je op de volgende manier:

 1. Was je gezicht en baard grondig en maak droog met een handdoek.
 2. Breng het serum aan op de plek waar je de baardgroei wilt stimuleren en masseer het serum, met een eventuele applicator, zachtjes in de huid.
 3. Raak de plek niet aan voordat het baardgroei serum volledig is opgedroogd.

Gebruik het serum niet op een beschadigde of geïrriteerde huid. Heb je een gevoelige huid? Probeer dan eerst een klein beetje serum uit op de huid en bekijk of er bijwerkingen komen. Vermijd verder het contact met de ogen.

Na hoelang zie ik resultaat?

Haargroei is voor de meesten een redelijk langzaam proces, waardoor het eventjes kan duren voordat je significant resultaat ziet. Dit kan na drie maanden zijn, maar dus ook eerder.

Baardgroei lotion kopen bij Bono.nl?

Benieuwd naar het effect van een baardgroei lotion op jouw baard? Bekijk ons baardgroei lotion assortiment en probeer het uit. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis.