Versterk je gezondheid met NOW FoodsShoppen

Biovea

Sinds 2001 is BIOVEA uitgegroeid tot een van de grotere beauty en health merken van Amerika, met een breed assortiment van meer dan 1000 producten. BIOVEA heeft een reputatie opgebouwd in service, betrouwbaarheid en kwaliteit, met een wereldwijd klantenbestand.

Het doel van BIOVEA is het aanbieden van producten die bijdragen aan een gezond leven en een prettige gebruikerservaring, met een focus op innovatie. BIOVEA garandeert 100% tevredenheid over de kwaliteit, werkzaamheid en zuiverheid van hun producten.

BIOVEA Producten

BIOVEA biedt een divers assortiment van hoge kwaliteit, veilige producten die niet op dieren zijn getest:

BIOVEA Saw Palmetto

BIOVEA Saw Palmetto is een kruidenproduct afkomstig van de Serenoa Repens plant, voornamelijk te vinden in Zuid-Amerika.

BIOVEA Biotine 5.000 mcg Vegetarische Capsules

Biotine, ook bekend als Vitamine H of B8, is een voedingsstof die wordt gebruikt in producten gericht op het welzijn van haar, huid en nagels.

BIOVEA 5-HTP Time Release

BIOVEA 5-HTP Time Release bevat een aminozuur dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam en wordt gebruikt in producten die gericht zijn op welzijn.

BIOVEA producten kopen bij Bono?

Ontdek wat BIOVEA producten voor jou kunnen betekenen. Of je nu op zoek bent naar producten voor haarverzorging, algemeen welzijn of huidverzorging, BIOVEA biedt een breed assortiment. Bekijk ons BIOVEA assortiment en kies jouw favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!