Nieuw: OASE Hair Thickening Shampoo & ConditionerShop nu

Producten

Biovea

BIOVEA is sinds 2001 uitgegroeid tot één van de grootste beauty en health merken van Amerika. Met meer dan 1000 producten hebben zij een oplossing voor ieder probleem. BIOVEA heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van service, betrouwbaarheid en kwaliteit door honderdduizenden tevreden klanten wereldwijd te bedienen.

Het doel van BIOVEA is om hulpmiddelen aan te bieden voor een gezond leven en een fijne gebruikerservaring. Dit doen ze aan de hand van innovatieve producten. BIOVEA is zo overtuigd van de kwaliteit, werkzaamheid en zuiverheid van hun producten dat zij een 100% tevredenheid naar iedere klant garanderen.

BIOVEA producten

BIOVEA heeft diverse producten, allen van hoge kwaliteit, veilig, niet getest op dieren en ieder voor een ander doeleinde:

BIOVEA Saw Palmetto

Waarschijnlijk heb je nog nooit over Saw Palmetto gehoord, maar dit is een belangrijk ingrediënt om het enzym te remmen dat testosteron omzet in dihydrotestosteron (DHT). Saw Palmetto (zaagbladpalm) is een kruidenmedicijn dat wordt gewonnen van bessen van de Serenoa Repens plant. De planten zijn voornamelijk te vinden in Zuid-Amerika. Door DHT te blokkeren, een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval en kaalheid, zit het haar niet meer in de zogenaamde rustfase. BIOVEA Saw Palmetto bevordert ook het libido en het immuunsysteem.

BIOVEA Biotine 5.000 mcg Vegetarische Capsules

Biotine, ook Vitamine H of B8 genoemd, staat bekend als allerbelangrijkste vitamine tegen haaruitval. Biotine bevordert, onder andere, namelijk de productie van keratine: noodzakelijk voor een gezonde haargroei. Daarnaast zorgt biotine door het produceren van vetzuren voor een gezonde hoofdhuid. De BIOVEA Biotine 5.000 mcg Vegetarische Capsules bevordert ook het energieniveau, huid, nagels en verlaagt het cholesterol. Wil je enkel de huid, het haar en de nagels bevorderen? Kies dan voor de BIOVEA Huid, Haar en Nagels Capsules.

BIOVEA 5-HTP Time Release

5-HTP kan een positief effect hebben op mannen en vrouwen die last hebben van angst, stress of een negatieve stemming. Daarbij kan BIOVEA 5-HTP Time Release helpen bij het verbeteren van slaap en eetlust. 5-HTP is een aminozuur dat van nature al wordt geproduceerd in het menselijk lichaam. Het helpt het serotonine niveau reguleren. Serotonine is een neurotransmitter met een overwegend stimulerende werking op het geheugen, stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, orgasme en eetlust. Als 5-HTP niet wordt ingenomen met voedsel kan er misselijkheid optreden, verdere bijwerkingen zijn tot dusverre niet bekend.

BIOVEA producten kopen bij Bono.nl?

Benieuwd wat de BIOVEA producten voor jou kunnen betekenen? Haargroei, minder vermoeidheid of een mooiere huid: BIOVEA heeft het allemaal. Bekijk ons BIOVEA assortiment en kies jouw favorieten. Voor 23:59 besteld, is morgen al in huis!